Noticias

27/07/2018 -

Publicades les ordres de bases dels Programes de suport al desenvolupament local i del projecte Treball als barris

L'objectiu d'aquests projectes 茅s contribuir a l'equilibri territorial i social del territori catal脿.

Enviado por Francesc Xavier... el Vie, 27/07/2018 - 07:25

S鈥檋an publicat les ordres de bases del projecte Treball als barris i dels Programes de suport al desenvolupament local que gestiona el SOC.

D鈥檜na banda, el projecte Treball als barris posa a disposici贸 dels ajuntaments que tenen aprovats projectes d鈥檌ntervenci贸 integral per part de la Generalitat de Catalunya a l鈥檈mpara de la Llei 2/2004, de 4 de juny, un conjunt d鈥檃ccions en l鈥櫭爉bit de l鈥檕cupaci贸 i del desenvolupament local per intervenir en els barris i les 脿rees urbanes que, per les seves caracter铆stiques, requereixen d鈥檜na atenci贸 especial de l'Administraci贸, amb l'objectiu de contribuir a l'equilibri social i territorial del territori catal脿.

I, de l鈥檃ltra, els Programes de suport al desenvolupament local tenen la finalitat de permetre a les entitats locals, en cooperaci贸 amb els actors rellevants del territori, diagnosticar, planificar, programar, coordinar, comunicar, integrar i executar totes les mesures que es vulguin posar en marxa en el marc d鈥檜n desenvolupament socioecon貌mic el m茅s integrat, equilibrat, equitatiu i sostenible possible. S贸n els programes seg眉ents:

  • Programa de suport i acompanyament a la planificaci贸 estrat猫gica.
  • Programa d鈥橝gents d鈥檕cupaci贸 i desenvolupament local (AODL)
  • Programa de suport als territoris amb m茅s necessitats de reequilibri territorial i econ貌mic: projecte Treball a les 7 comarques.

Properament es publicaran les resolucions de convocat貌ria per a l鈥檃ny 2018 per a la concessi贸 de subvencions tant dels Programes de suport al desenvolupament local com de Treball als barris.

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7672/1688990.pdf

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7673/1689100.pdf