IDEAS

Espai per Compartir Recursos

Recursos Compartits

Podria ser interessant disposar d'un espai per COMPARTIR recursos entre tècnics i/o serveis: aquell document, metodologia, eina o recurs que coneixem que ha estat d'èxit, aquell suport quan ens trobem bloquejat o, perquè no, aquella supervisió o opinió externa que tothom necessita.

 

No és tant una eina per exposar aquests recursos, sinó per sol·licitar-ne entre les persones registrades (ja sigui directament a una persona, o de forma oberta al grup): fent un símil, seria l'aparat DEMANDES dels anuncis per paraules.

 

Potser obriria un apartat tipus <NOTÍCIES>, <ACTIVITATS> O <IDEES> que es digués <RECURSOS>, i que indiqués una notificació de quantes noves entrades té l'usuari des de l'última vegada conectat.

 

No sé si penseu si val la pena desenvolupar aquesta idea, o si donaria per generar un debat.

 

 

Imagen de Josep Gesti

La idea d'aquest espai on poder demanar/resoldre necessitats concretes és molt interessant. També és veritat que hem de posar les coses al seu lloc: això només funcionarà si hi ha massa crítica de gent "atenta i colaboradora" perquè si no hi ha respostes ràpides i útils aviat caurà en l'oblit. També es pot començar com un grup de "demandes/respostes" i veure quina resposta té.

Imagen de Betlem Parés

Bon vespre,
per mi és diferent idees i recursos, idees per iniciar i compartir coses que poden acabar en debat o no. Recursos, a partir de voler endegar o conèixer més sobre un tema/projecte faig demanda i se'm faciliten experiències existents. Les idees poder ser no exietents (reflexions,...), els recursos só existents, compartir realitats per poder fer i millorar en altres territoris

Imagen de Víctor ÀLVAREZ VALDÉS

No és ben bé això, Francesc: el que volia fer era més demanar suport als company@s: per exemple, si busco un docent que ens faci una xerrada de "Turisme de Negocis i Economia paral·lela", i no pas és un apartat per exposar recursos (per exemple, el "Manual - Estudi d'impacte del Turisme de Negocis i l'Economia paral·lela del Baix Llobregat" (no em copieu el nom, que ja té copyright: ara només falta les 100 pàgines següents)

Imagen de Francesc Xavier Soler Casanovas

Hola VĂ­ctor.

Hi ha (glups) fins a 5 pàgines de documents. Passem de manera immediata incidència.
GrĂ cies

Imagen de Víctor ÀLVAREZ VALDÉS

Hi ha documents a l'apartat "Documents"? Si la resposta Ă©s afirmativa, no n'he sabut trobar cap

Imagen de Francesc Xavier Soler Casanovas

Hola.
Les propostes que feu son interessants i qualsevol millora que s'apliqui per facilitar l'accés a la informació és útil. De tota manera, corregiu-me si no ho entenc correctament, la majoria de propostes que feu fan referència a un apartat que ja existeix que és el de Documents. Altra cosa és que puguem decidir una classificació dels mateixos diferent o que pugui resultar més entenedora, però la majoria de coses que citeu (documents, metodologies, experiències) ja tenen en principi un lloc assignat.
Altra cosa és, com planteja el Nemo, que vulguem donar més visibilitat a aquest espai o fem més visible l'accés. Ho he entès correctament?
GrĂ cies per les vostres aportacions

Imagen de Nemo Remesar

Llanço algunes reflexions més sobre aquesta idea, doncs veig que pot suscitar interès: 1)aquest espai de "Recursos" creieu que hauria de substituir l'espai d "Idees" a la barra de menú principal? 2) creieu que l'espai "Recursos" ha de contenir subapartats tipus "normativa", "linkografia", "documentació", "reflexions", "Entrevistes" ???

Imagen de Betlem Parés

Bon dia,

em sembla molt bona idea, m'agrada la idea d'iniciar-lo a partir de demandes concretes i segurament llavors haurem de mirar de classificar-ho d'alguna manera tipus biblioteca de recursos. Donaria respsta a aquella necessitat que sovint tenim quan volem endegar o millorar un projecte o Ă mbit i fem recerca. Per mi endavant, a veure que diu la resta

Volver al listado

Sobre la Idea