Ajuntament de Granollers/Granollers Mercat

Cam铆 del Mig, 22 (Pol.Palou Nord), Granollers, Vall猫s Oriental

Tel茅fono de contacto: 938614783

P谩gina web: Web d Ajuntament de Granollers/Granollers Mercat

Correo electr贸nico: jtaboas@ajuntament.granollers.cat

Contacto Administrador SOC.
administrador, moderador.

Servicios

 • Servei de Processos Estrat猫gics i Programaci贸

  El servei de Processos Estrat猫gics i Programaci贸 de l'Ajuntament de Granollers exerceix el suport t猫cnic en la planificaci贸 estrat猫gica del territori; 茅s l'encarregat de l'impuls i coordinaci贸 del II Pla Estrat猫gic de la Ciutat, actualment en fase de desenvolupament dels projectes des de la seva aprovaci贸 el juny de 2010. Responsable de la incorporaci贸 d'eines i metodologies de previsi贸 estrat猫gica i de seguiment i avaluaci贸 de la viabilitat i adequaci贸 dels projectes.

 • Centre de serveis avan莽ats a les empreses Can Muntanyola

  Can Muntanyola 茅s un equipament de refer猫ncia comarcal especialitzat en formaci贸 directiva sobre innovaci贸 organitzacional, on es generen iniciatives per facilitar l'activitat de les empreses i per contribuir a la millora de la competitivitat, a la creaci贸 d'ocupaci贸 i al canvi de model productiu.

 • Servei de creaci贸 d'empreses

  El servei de creaci贸 d'empreses de Granollers Mercat informa i orienta a les persones emprenedores sobre els tr脿mits i els passos necessaris per a la constituci贸 d'una empresa, i presta suport t猫cnic durant el proc茅s d'elaboraci贸 del pla de viabilitat de l'empresa.

 • Servei Local d'Ocupaci贸

  El servei local d'ocupaci贸 de Granollers Mercat presta el servei d'informaci贸 i orientaci贸 laboral a les persones que busquen feina, dona suport a la recerca de feina i gestiona ofertes de treball de les empreses del territori. Aix铆 mateix, coopera amb el Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya en el desenvolupament de programes de les pol铆tiques actives d'ocupaci贸.

Proyectos

 • Projecte MICE Granollers

  Granollers Mercat impulsa el projecte estrat猫gic de l'oficina MICE de Granollers amb l'objectiu general de posicionar la ciutat en el segment del turisme de congressos i convencions, amb la col路laboraci贸 amb la resta d'actors p煤blics i privats del territori i de Catalunya, i amb l'objectiu operatiu de professionalitzar la captaci贸 i organitzaci贸 de fires i esdeveniments atractius als visitants.

 • Projecte de dinamitzaci贸 agr脿ria de Palou

  Granollers compta amb prop de 350 ha de s貌l agr铆cola de les quals unes 150 son de regadiu.

 • Projecte de millora dels pol铆gons de Granollers

  L'objectiu general del projecte 茅s crear un entorn m茅s favorable al desenvolupament de l'activitat de les empreses que operen en aquests espais.

 • Programa d鈥橧mpuls de la Innovaci贸 a les PIME de Granollers

  Els objectius del programa s贸n con猫ixer en profunditat les capacitats i estructures d鈥檌nnovaci贸 de les empreses, detectar persones innovadores referents en les empreses capaces de participar en projectes de cooperaci贸 empresarial o amb centres tecnol貌gics i de recerca i, finalment, detectar necessitats, oportunitats i projectes innovadors que es vulguin impulsar des de les empreses per ajudar-els a fer-els realitat.