Els joves i les pol铆tiques d'ocupaci贸. Cap a la Garant铆a Juvenil

Imagen de Francesc Xavier Soler Casanovas
A favor

El tema de la Garantia Juvenil ha tingut for莽a moviment des que vam posar en marxa aquest post. Us deixem enlla莽os a m茅s recursos.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Us deixem el link a la web que la Generalitat ha creat per a l'impuls de la Garantia Juvenil.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Not铆cia del divendres: La Generalitat destinar脿 240 milions d'euros al Pla de Garantia Juvenil en 7 anys, per donar cobertura a 111.000 joves catalans.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Suposo que ho heu pogut veure a les not铆cies, per貌 el passat divendres 4 de juliol el Govern Central va aprovar el Pla de Garant铆a Juvenil. A continuaci贸 us deixo el link a la not铆cia que tamb茅 podreu trobar a l鈥檃partat de 鈥淣ot铆cies鈥 de la Plataforma.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Segons el Ministerio de Empleo, al juliol s鈥檃provar脿 la norma que regular脿 l鈥檃cc茅s i les bases del sistema de garantia juvenil a Espa帽a. Complement脿riament, es posar脿 en marxa el Portal de Garant铆a Juvenil per a joves i empreses.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Declaraci贸 del director de la OIT: Ryder: Youth Guarantees, a good example for urgently needed, targeted and immediate action.

At the high-level conference 鈥淭he Youth Guarantee: Making it Happen,鈥 hosted by the European Commission, the Director-General of the International Labour Organization (ILO) Guy Ryder praised the European Youth Guarantee as a concrete action to connect young people with labour markets and society.

Imagen de Nemo Remesar
A favor

El Gobierno env铆a a la Comisi贸n Europea el Plan Nacional de Implantaci贸n de la Garant铆a Juvenil en Espa帽a

Imagen de Nemo Remesar
A favor

Hola, us deixo el link de la revista de la Comissi贸 Europea Agenda Social, que dedica el seu 煤ltim n煤mero precisament a l'ocupaci贸 i la garant铆a juvenil.

Sobre el debate

 • Grupos: Desenvolupament Social
 • Moderador: Francesc Xavier...
 • Estado:
  Open
 • Fecha:
  De Jueves, 27 Febrero, 2014 hasta Jueves, 7 Mayo, 2015
 • 8 Comentarios
 • Tipo de debate: public
 • 3 miembros