• 265
  Viernes, 13. Marzo 2015 - 13:27
  Qu猫 implica "seguir" alg煤? 脡s simplement per tenir-lo agregat al meu espai de treball dins "segueixo"?
 • 265
  Mi茅rcoles, 11. Marzo 2015 - 16:02
  Hi ha alguna descripci贸 de les diferents categories a les que cal assignar la "documentaci贸" pujada (base coneixemnt vs base experiencial; conclusions vs. estudi de cas...?
 • 3
  Viernes, 28. Febrero 2014 - 11:24
  Per sol路licitar les diferents accions que conformen el Projecte 鈥淭reball a les 7 comarques鈥, cal fer-ho amb els impresos espec铆fics que per a cada tipus d鈥檃cci贸 es troben al cat脿leg d鈥檌mpresos de l鈥檃dre莽a d鈥橧nternet del Departament d鈥橢mpresa i Ocupaci贸 de la Generalitat de Catalunya?
  Respuesta:

  No, nom茅s cal omplir el model de sol路licitud normalitzada del Projecte 鈥淭reball a les 7 comarques鈥 per a totes les accions.

  Cal per貌, acompanyar la sol路licitud amb el corresponent Pla d'execuci贸 anual de les accions ocupacionals i de desenvolupament local que es vol executar en el marc del Projecte 鈥淭reball a les 7 comarques鈥, d'acord amb all貌 que s'estableix a l'apartat IV de la Guia de prescripcions t猫cniques, tant pel que fa a la seva part general: descripci贸 general del pla d'execuci贸 anual, com a la part espec铆fica: descripci贸 concreta de cada acci贸 a executar.

  A Nemo Remesar
  Viernes, 28 Febrero, 2014
 • 3
  Viernes, 28. Febrero 2014 - 11:14
  Quines entitats poden presentar-se a la convocat貌ria de Treball als Barris?
  Respuesta:

  Per a la convocat貌ria d'aquest any, la Carta de Serveis del Projecte 鈥淭reball als barris鈥 est脿 oberta a tots els ajuntaments que tinguin aprovat el seu projecte d鈥橧ntervenci贸 Integral en barris o 脿rees urbanes per part de la Generalitat de Catalunya a l鈥檈mpara de la Llei 2/2004, de 4 de juny, sense tenir en compte l鈥檃ny de la seva aprovaci贸.

  Per m茅s informaci贸, pots consultar la guia de prescripcions t猫cniques del programa: http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/em...

  A Nemo Remesar
  Viernes, 28 Febrero, 2014