News

08/05/2018 -

Les Agents C铆viques Treballadores de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

El grup de 9 dones agents c铆viques, han finalitzat la Formaci贸 professionalitzadora en el programa de Treball als Barris, realitzada a l鈥橝ula Sant Feliu.

Submitted by Francesc Xavier... on Tue, 08/05/2018 - 07:57

El grup de 9 dones agents c铆viques, han finalitzat la FORMACI脫 PROFESSIONALITZADORA en el PROGRAMA DE TREBALL ALS BARRIS, realitzada a l鈥橝ula Sant Feliu.

Un cop feta la valoraci贸 de la formaci贸, les participants han destacat els m貌duls de:

comunicaci贸, resoluci贸 de conflictes i gesti贸 emocional, 聽medi ambient i el de compet猫ncies digitals, que s鈥檋an fet especialment curts. Aquest indicador ens marca el bon aprofitament de la formaci贸.

脡s un grup amb una din脿mica positiva, respectuosa, molt treballadores, amb ganes d鈥檃prendre, d鈥檃daptar-se i molt din脿miques. Volem felicitar-les per aquesta din脿mica que han destacat durant aquests dies de formaci贸 i volem que continu茂 impregnant el dia a dia com a treballadores de l鈥橝juntament.

Aprofitem per acomiadar a una de les agents 鈥淣erea鈥, la m茅s jove del grup. Li desitgem 鈥渂ona sort鈥 per aquest nou cam铆 d鈥檈mprenedoria que inicia.

La resta del grup estan ben preparades, juntament amb la seva Coordinadora Ana, per sortir al carrer amb les seves armilles. Segur que us les trobareu voltant per Sant Feliu.