IDEAS

Experiències sobre desenvolupament turístic a Catalunya

Bon dia, des del nostre territori ens hem proposat impulsar la indústria turística doncs pensem que és un sector amb potencial tant des del punt de vista del desenvolupament econòmic com de creació de llocs de treball.

Donades les característiques del territori, creiem que caldria, primer de tot, realitzar un procés de cooperació amb els agents públics i privats per tal que establim conjuntament una diagnosi i determinem una estratègia territorial conjunta.

Tanmateix, no tenim experiència en liderar processos d’aquest tipus i des de de la nostra entitat local tampoc hem dinamitzat projectes en l’àmbit del desenvolupament turístic. És per això que ens han sorgit alguns dubtes que hem volgut compartir amb vosaltres:

  • Creieu que l’àmbit del turisme és un àmbit que pot crear nous llocs de treball?
  • És possible promocionar una estratègia turística vinculada a d’altres sectors econòmics de la comarca (agroalimentari, comerç, etc.)?
  • Com es pot implicar als actors privats per tal que entenguin la importància d’establir una estratègia conjunta?
  • Com ens podem establir com a destinació turística determinant nosaltres una oferta turística específica (ho volem vincular al sector agroalimentari, doncs és un sector amb molt pes a la nostra comarca)?
  • Hem de crear una marca pròpia? Quins són els avantatges...i els inconvenients?

 

Us agraïm molt totes les vostres aportacions!

Nemo Remesar's picture

Hola!

En relació a la vostra petició, us sugerim que veieu el debat sobre el projecte HIBRITUR de desenvolupament turístic que están duent a terme els companys de la Selva

us deixo l'enllaç al debat

Back to list

About idea

  • Author: Nemo Remesar
  • Top vote:
    Tuesday, 1 July, 2014 to Wednesday, 31 August, 2016