Els joves i les polĂ­tiques d'ocupaciĂł. Cap a la GarantĂ­a Juvenil

Francesc Xavier Soler Casanovas's picture
in favor

El tema de la Garantia Juvenil ha tingut força moviment des que vam posar en marxa aquest post. Us deixem enllaços a més recursos.

Nemo Remesar's picture
in favor

Us deixem el link a la web que la Generalitat ha creat per a l'impuls de la Garantia Juvenil.

Nemo Remesar's picture
in favor

NotĂ­cia del divendres: La Generalitat destinarĂ  240 milions d'euros al Pla de Garantia Juvenil en 7 anys, per donar cobertura a 111.000 joves catalans.

Nemo Remesar's picture
in favor

Suposo que ho heu pogut veure a les notícies, però el passat divendres 4 de juliol el Govern Central va aprovar el Pla de Garantía Juvenil. A continuació us deixo el link a la notícia que també podreu trobar a l’apartat de “Notícies” de la Plataforma.

Nemo Remesar's picture
in favor

Segons el Ministerio de Empleo, al juliol s’aprovarà la norma que regularà l’accés i les bases del sistema de garantia juvenil a España. Complementàriament, es posarà en marxa el Portal de Garantía Juvenil per a joves i empreses.

Nemo Remesar's picture
in favor

DeclaraciĂł del director de la OIT: Ryder: Youth Guarantees, a good example for urgently needed, targeted and immediate action.

At the high-level conference “The Youth Guarantee: Making it Happen,” hosted by the European Commission, the Director-General of the International Labour Organization (ILO) Guy Ryder praised the European Youth Guarantee as a concrete action to connect young people with labour markets and society.

Nemo Remesar's picture
in favor

El Gobierno envía a la Comisión Europea el Plan Nacional de Implantación de la Garantía Juvenil en España

Nemo Remesar's picture
in favor

Hola, us deixo el link de la revista de la ComissiĂł Europea Agenda Social, que dedica el seu Ăşltim nĂşmero precisament a l'ocupaciĂł i la garantĂ­a juvenil.

About Discussion

 • Goups: Desenvolupament Social
 • Moderator: Francesc Xavier...
 • State:
  Open
 • Date:
  Thursday, 27 February, 2014 to Thursday, 7 May, 2015
 • 8 Comments
 • Type: public
 • 3 members