Not铆cies

19/12/2017 -

La convocat貌ria 'Treball als barris' ha contractat o ha ofert formaci贸 a 200 persones de la Part Alta i Campclar

Un total de 391 ve茂ns m茅s tamb茅 han estat atesos al Servei d'Orientaci贸 i Intermediaci贸 Laboral

Enviat per Francesc Xavier... el dt., 19/12/2017 - 12:39

Prop de 200 persones han rebut formaci贸 o han estat contractats aquest 2017 a trav茅s de la convocat貌ria 'Treball als Barris', de la qual avui s'ha celebrat la cloenda oficial amb una recepci贸 a les instal路lacions de Tarragona Impulsa, al magatzem de la Tabacalera, presidida pel conseller d'Ocupaci贸 Econ貌mica, Francesc Roca.

La convocat貌ria Treball als Barris, en marxa des de l'any 2011, preveu un seguit d'accions que combinen la formaci贸 i la contractaci贸 als barris de Campclar i la Part Alta i les seves respectives zones d'influ猫ncia. En aquesta edici贸 s'ha desenvolupat a partir de quatre potes:

Servei d'Orientaci贸 i Intermediaci贸 Laboral. Un total de 391 persones s'han donat d'alta a aquest servei, ubicat espec铆ficament a Campclar i la Part Alta, que ofereix atencions individualitzades i accions grupals per elaborar curr铆culums, fer cerca activa de feina, oferir c脿psules formatives, entre d'altres.

1.700 hores de formaci贸 en deu cursos diferents, agrupats en 脿rees com la log铆stica, l'hoteleria, la seguretat o els idiomes, dels quals s'han beneficiat 127 persones.

Una Casa d'Oficis en la qual els 29 joves participants han gaudit de sis mesos de formaci贸 i han estat contractats laboralment l'altra meitat de l'any. A trav茅s de tres especialitats diferents (atenci贸 sociosanit脿ria a persones dependents, reparaci贸 i manteniment d'habitatges i dinamitzador d'activitats d'educaci贸 infantil i juvenil) els participants han realitzat actuacions especialment en espais municipals.

Programes d'experienciaci贸 laboral, amb 38 participants que tamb茅 combinen formaci贸 i un contracte laboral. En aquesta ocasi贸 les persones han realitzat tasques de manteniment i neteja en els barris abans esmentats.

Els matexos quatre programes es reprendran l'any vinent amb alguna novetat destacada. Per exemple, entre les accions formatives s'afegiran 4 nous cursos de dependent/a de carnisseria, dependent/a de peixateria, formaci贸 en llengua catalana i d'auxiliar de subalterns en institucions municipals dirigit a persones amb discapacitats.

Les persones interessades a participar en algun d'aquests programes ja poden sol路licitar m茅s informaci贸 a les instal路lacions de Tarragona Impulsa (av. Vidal i Barraquer s/n -M1-) a l'Espai de Trobada de Campclar (c. Riu Llobregat, 10) o al Centre Sociocultural de la Part Alta (c. Puig d'en Pallars, s/n).

La convocat貌ria Treball als Barris est脿 subvencionada pel Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d'Ocupaci贸 i Seguretat Social i amb fons propis de l'Ajuntament de Tarragona.