Not铆cies

05/10/2018 -

La Casa d鈥檕ficis de Mas Carandell estrena perfil propi a Internet i xarxes socials, per difondre tot el material i creacions que produeix

Des del dilluns 1 d鈥檕ctubre la Casa d鈥橭ficis de Creaci贸 i producci贸 audiovisual i de videojocs del Programa Treball als barris de Mas Carandell disposa de nous espais a Internet

Enviat per Francesc Xavier... el dv., 05/10/2018 - 11:48

Des del dilluns 1 d鈥檕ctubre la Casa d鈥橭ficis de Creaci贸 i producci贸 audiovisual i de videojocs del Programa Treball als barris de Mas Carandell disposa de nous espais a Internet i als mitjans socials per mostrar les creacions que realitzen els nois i noies d鈥檃quest programa formatiu i ocupacional. Un blog-web i diferents perfils en les principals xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook, Youtube i Vimeo) s贸n les eines digitals seleccionades amb l鈥檕bjectiu de difondre la seva activitat pedag貌gica i creativa.

El regidor de Medi ambient i ocupaci贸, Daniel Rubio, explica que al llarg de les tres edicions de la Casa d鈥檕ficis de Mas Carandell d鈥檃questa especialitat s贸n molts els materials gr脿fics creats i editats, alguns d鈥檈lls d鈥檈xcel路lent qualitat, i l鈥檈strat猫gia socialmedia 茅s una manera d鈥檌ntegrar-los i poder mostrar a la ciutadania el conjunt de projectes en els que s鈥檋a treballat des del 2015.

Al web聽casaoficismc.wordpress.com(link is external), s鈥檋i poden trobar totes les creacions audiovisuals realitzades per les tres edicions de la Casa d鈥橭ficis: des de curtmetratges, documentals, reportatges, passant per entrevistes o maquetes de videojocs i peces modelades en 3D. Una intensa feina duta a terme per l鈥檃lumnat i l鈥檈quip docent de les dues especialitats, audiovisuals i videojocs, que es complementa amb altres informacions d鈥檌nter猫s com les relatives a les diferents sortides pedag貌giques i les activitats formatives en qu猫 els joves estudiants han participat.

Un dels apartats que anir脿 creixent 茅s el blog. Els nois i noies s鈥檈ncarregaran de redactar i publicar les diferents informacions sobre l鈥檃ctivitat recent de la Casa d鈥橭ficis. Aquesta activitat, juntament amb la col路laboraci贸 en la difusi贸 i publicaci贸 a les xarxes socials, que tamb茅 es van posar en marxa el mateix dia, contribuiran sens dubte, a refor莽ar les seves compet猫ncies transversals en llengua i comunicaci贸 aix铆 com en l鈥檃prenentatge de diferents t猫cniques de m脿rqueting digital, essencials avui dia pel desenvolupament del propi perfil professional.

Els perfils oficials de la Casa d鈥檕ficis de Mas Carandell a la xarxa s贸n:

La Casa d鈥檕ficis de Creaci贸 i producci贸 audiovisual 茅s una acci贸 organitzada per l鈥橧MFE Mas Carandell, subvencionada pel Servei P煤blic d鈥橭cupaci贸 de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinan莽ada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio P煤blico de Empleo Estatal. Mas Carandell ja est脿 tramitant la sol路licitud de la quarta edici贸 del programa, per la qual cosa 茅s oberta la preinscripci贸 al web mascarandell.cat.