Not铆cies

02/06/2017 -

74 persones inicien el seu contracte en el marc dels plans d鈥檕cupaci贸 del programa Treball als Barris

Amb el suport del Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya
74 persones inicien el seu contracte en el marc dels plans d鈥檕cupaci贸 del programa Treball als Barris

Enviat per Eduard Berlinch... el dv., 02/06/2017 - 08:03

Un total de 74 persones que es trobaven en situaci贸 d鈥檃tur han iniciat aquest dijous 1 de juny el seu contracte laboral en el marc dels plans d鈥檕cupaci贸 del programa Treball als Barris a Santa Coloma. S贸n les 62 persones participants en el projecte de Millora de l鈥檈ntorn Periurb脿 Barris Centrals i Serra d鈥檈n Mena i les 12 vinculades al projecte Millora General dels Equipaments Municipals, Seguretat, Organitzaci贸 i Efici猫ncia Energ猫tica de les Instal路lacions.

Durant el mes de maig, les persones participants han realitzat un curs de formaci贸 pr猫via sobre manteniment d鈥檈spais municipals, relacionat amb les tasques que hauran de desenvolupar. La formaci贸, que ha estat tant te貌rica com pr脿ctica, ha tingut lloc al Centre de Formaci贸 i Treball (CFT) de Grameimpus.

Aquesta convocat貌ria de plans d鈥檕cupaci贸 del programa Treball als Barris beneficia 116 persones que es trobaven en situaci贸 d鈥檃tur. L鈥檕bjectiu d鈥檃quest programa 茅s ajudar els colomencs i les colomenques amb m茅s dificultats a accedir al mercat laboral.

Aquest Projecte est脿 subvencionat pel Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris".