Not铆cies

16/05/2018 -

Mas Carandell organitza una sessi贸 de networking amb empreses adre莽ada a les persones participants als Dispositius d鈥檌nserci贸 laboral

Al voltant de 40 persones dels programes d鈥檕rientaci贸 laboral de Mas Carandell van assistir a l鈥檃cte

Enviat per Francesc Xavier... el dc., 16/05/2018 - 09:24

Ahir dijous, 9 de maig, va tenir lloc al centre c铆vic del Carme, una sessi贸 de networking empresarial adre莽ada al grup de participants dels Dispositius d鈥檌nserci贸 laboral de Mas Carandell que es desenvolupen en el marc del projecte Treball als barris. En aquesta ocasi贸 van participar representants de les empreses del territori: Leroy Merlin i Decathlon Reus.

Al voltant de 40 persones dels programes d鈥檕rientaci贸 laboral de Mas Carandell van assistir a l鈥檃cte, l鈥檕bjectiu del qual era apropar la realitat de les organitzacions, les seves necessitats de professionals qualificats i con猫ixer com realitzen els processos de selecci贸 de personal, a la perspectiva de les persones que es troben en recerca de feina.

De part de Leroy Merlin, va realitzar l鈥檈xposici贸 Jaume Rav茅s Vila, Business partner de recursos humans a Tarragona, que va presentar l鈥檈mpresa, la seva activitat i l鈥檈structura organitzativa, i va explicar els perfils de personal que tenen, els requisits que sol路liciten i com realitzen la selecci贸 de candidatures. Ell va focalitzar en l鈥檌nter猫s que disposen per persones amb passi贸 per la feina i que s贸n capa莽os d鈥檈xplicar de forma entenedora i engrescadora com utilitzar els seus productes. I que valoren els bons coneixements del producte i les 聽habilitats de comunicaci贸 i venda.

I de Decathlon, va ser Juan Carlos Carrillo ,director de la botiga de Reus, qui va fer la presentaci贸 de l鈥檈mpresa, 聽l铆nies d鈥檃ctivitat, la seva instauraci贸 i creixement a nivell territorial i l鈥檕rganigrama. Ell 聽va comentar 聽el canvi de tend猫ncia en la selecci贸 de perfils per part de l鈥檈mpresa, donat que comencen a seleccionar personal que sigui un exemple de la societat saludable que practica esport, i per tant, volen contractar persones de 16 a 60 anys que el practiquin habitualment.

El p煤blic assistent va valorar molt positivament la informaci贸 concreta i propera sobre els processos de selecci贸 i el fet de poder parlar directament amb els responsables 聽de selecci贸 聽permetent-los con猫ixer llur punt de vista.

El dispositius d鈥檌nserci贸 laboral que Mas Carandell duu a terme als barris del Carme i Ponent de Reus, s贸n accions subvencionades pel Servei P煤blic d鈥橭cupaci贸 de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinan莽ades pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio P煤blico de Empleo Estatal.