Notícies

08/05/2018 -

Les Agents Cíviques Treballadores de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

El grup de 9 dones agents cíviques, han finalitzat la Formació professionalitzadora en el programa de Treball als Barris, realitzada a l’Aula Sant Feliu.

Enviat per Francesc Xavier... el dt., 08/05/2018 - 07:57

El grup de 9 dones agents cíviques, han finalitzat la FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA en el PROGRAMA DE TREBALL ALS BARRIS, realitzada a l’Aula Sant Feliu.

Un cop feta la valoració de la formació, les participants han destacat els mòduls de:

comunicació, resolució de conflictes i gestió emocional,  medi ambient i el de competències digitals, que s’han fet especialment curts. Aquest indicador ens marca el bon aprofitament de la formació.

És un grup amb una dinàmica positiva, respectuosa, molt treballadores, amb ganes d’aprendre, d’adaptar-se i molt dinàmiques. Volem felicitar-les per aquesta dinàmica que han destacat durant aquests dies de formació i volem que continuï impregnant el dia a dia com a treballadores de l’Ajuntament.

 

Aprofitem per acomiadar a una de les agents “Nerea”, la més jove del grup. Li desitgem “bona sort” per aquest nou camí d’emprenedoria que inicia.

 

La resta del grup estan ben preparades, juntament amb la seva Coordinadora Ana, per sortir al carrer amb les seves armilles. Segur que us les trobareu voltant per Sant Feliu.