Consorci de la vall del Ges, Or铆s i Bisaura

c. Enric Prat de la Riba, 17, ,

Tel猫fon de contacte: 938592226

P脿gina web: Web d Consorci de la vall del Ges, Or铆s i Bisaura

Correu electr貌nic: gerencia@gesbisaura.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • SERVEI DE DINAMITZACI脫 EMPRESARIAL I COMERCIAL

  Des del servei de dinamitzaci贸 empresarial es pret茅n afavorir el desenvolupament econ貌mic del territori i donar suport a les petites i mitjanes empreses de la zona. Per a fer-ho, el Consorci realitza assessorament per l'emprenedoria i suport en la creaci贸 d'empreses, prospecci贸 d'empreses a trav茅s de visites personalitzades, programes d'assessorament i acompanyament empresarial, actuacions per fomentar l'associacionisme empresarial i l'esperit emprenedor, aix铆 com l'elaboraci贸 d'un programa formatiu espec铆fic per a empreses i comer莽os del territori.

 • SERVEI DE DESENVOLUPAMENT RURAL I MEDI AMBIENT

  Acci贸 coordinada entre tots els agents integrants del teixit social del territori dispers per garantir els drets i serveis d鈥檃questa poblaci贸. Es treballa per la dinamitzaci贸 del teixit empresarial i comercial local, per la vehiculaci贸 de les possibilitats tur铆stiques del territori a partir d鈥檃ccions que benefici茂n a la poblaci贸 que viu a la zona i per potenciaci贸 de la producci贸 local m茅s enll脿 de la zona a partir d鈥檃ccions concretes de promoci贸 de productes de la terra. Tamb茅 es treballa per l鈥檃lfabetitzaci贸 digital del territori.

 • SERVEI DE PROMOCI脫 DEL TERRITORI

  Des del Consorci de la Vall del Ges, Or铆s i Bisaura es treballa pel desenvolupament tur铆stic com a estrat猫gia de diversificaci贸 econ貌mica del territori.

 • SERVEI D鈥櫭MBIT SOCIAL

  El servei de l鈥櫭爉bit social treballa per construir una societat oberta, diversa, cohesionada i afavoridora de la igualtat d鈥檕portunitats. Entre els seus camps d鈥檃cci贸 destaca el treball per la igualtat entre homes i dones, la dinamitzaci贸 del teixit social del territori i la promoci贸 de l鈥檈ducaci贸 i la producci贸 cultural a tots els estrats socials.

Projectes

 • CENTRE DE FORMACI脫 FORESTAL ESPECIALITZADA

  El Centre de Formaci贸 Forestal Especialitzada, creat l鈥檃ny 2006, 茅s fruit de la cooperaci贸 p煤blico privada del territori per potenciar la dinamitzaci贸 del sector forestal i afavorir aix铆 al desenvolupament econ貌mic del territori. A trav茅s de la seva activitat, el Centre de Formaci贸 Forestal Especialitzada (CFFE) vol dignificar el sector a trav茅s de la formaci贸, millorar la rendibilitat, l鈥檈fici猫ncia i la competitivitat de les empreses i dels productes forestals, promovent la qualitat dels treballs; incrementar la seguretat i per tant disminuir la sinistralitat i perillositat de l鈥檃ctivitat; millorar la imatge de les empreses del sector; millorar la imatge professional de la

 • DINAMITZACI脫 TUR脥STICA I GESTI脫 DEL PARC DEL CASTELL DE MONTESQUIU

  Des de l鈥檃ny 2011 el Consorci de la Vall del Ges, Or铆s i Bisaura gestiona el Castell de Montesquiu, un dels principals actius tur铆stics de la Vall del Ges, Or铆s i Bisaura, mitjan莽ant conveni de col鈥aboraci贸 amb la Diputaci贸 de Barcelona.

 • PROGRAMA D鈥橝COMPANYAMENT EMPRESARIAL

  El programa d鈥檃companyament empresarial del Consorci de la Vall del Ges, Or铆s i Bisaura 茅s un projecte que t茅 com a objectiu principal afavorir el desenvolupament econ貌mic del territori i donar suport a les petites i mitjanes empreses del territori.

 • PROJECTE D鈥橭CUPACI脫 鈥淎NEM PER FEINA鈥

  El projecte Anem per feina 茅s un programa d'inserci贸 s貌ciolaboral adre莽at a persones d'entre 25 i 55 anys, en situaci贸 d'atur i amb baix nivell formatiu. L'objectiu principal d'aquest programa 茅s la millora de l'ocupabilitat de la Vall del Ges, Or铆s i Bisaura a partir d'itineraris personalitzats d'inserci贸 que es complementen amb accions de formaci贸 transversal, i amb l'assist猫ncia setmanal a l'espai de recerca de feina, on es potencia la recerca activa.