Ajuntament de Gav脿

Carrer del Progr茅s, 27, Gav脿, Baix Llobregat

Tel猫fon de contacte: 936 333 450

P脿gina web: Web d Ajuntament de Gav脿

Correu electr貌nic: cmartinez@gava.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Serveis

 • Serveis de Creaci贸 i consolidaci贸 de I'activitat econ贸mica

  Les persones emprenedores poden adre莽ar-se al Servei d'informaci贸 per a la creaci贸 d'empreses, on trobaran la informaci贸 necessaria per saber els passos que han de seguir a I'hora de crear una empresa (tramits de constituci贸, formes juridiques, ajuts i subvencions, entre d'altres) a m茅s d'assessorar, de manera personalitzada, per a la redacci贸 del Pla d'empresa i poder veure, aixi, si el projecte empresarial 茅s viable.

 • Serveis d'ocupaci贸 i formaci贸

  El Servei d'Ocupaci贸 (SLO) de Gava 茅s un servei p煤blic gratull que I'Ajuntament de Gava ofereix per informar i assessorar a les persones que busquen feina perqu茅 estan a l'atur o volen millorar la saya situaci贸 laboral.

Projectes

 • Pla de Barris

  La finalitat d'aquest projecte 茅s impulsar la transformaic贸 del sector Serra de les Ferreres mitjan莽ant actuacions integrals que afavoreixin la inserci贸 laboral i la cohesi贸 social, amb la formaci贸, l'acc茅s a la igualtat d'oportunitats i l'equitat de g猫nere, el desenvolupament comunitari, la participaci贸 de la ciutadania i dels agents socials i econ貌mics, en una perspectiva de desenvolupament sostenible i millora de la qualitat de vida.

 • Promoci贸 de la Ciutat

  La finalitat d'aquesta l铆nia 茅s donar a con猫ixer la ciuta de Gav脿 com a territori on implantar un negoci i oferir, a trav茅s de diversos mitjans, quins s贸n els serveis que es posen a disposici贸 dels ciutadans i empreses potencialment usuaris dels serveis de promoci贸 econ貌mica.

 • Sistemes d'informaci贸 territorial

  S'han generat diverses eines per tal de sistematizar la informaci贸 m茅s rellevant del teixit productiu.

 • Projectes Innovadors

  Gav脿 participa de diversos projectes innovadors de la ma de l'ag猫ncia Innobaix i del Consell Comarcal del Baix Llobregat.