Ajuntament de Sant Fruit贸s de Bages

Carretera de Vic, 35-37, Sant Fruit贸s de Bages, Bages

Tel猫fon de contacte: 938789700

P脿gina web: Web d Ajuntament de Sant Fruit贸s de Bages

Correu electr貌nic: veganc@santfruitos.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Serveis

 • SERVEI LOCAL D'OCUPACI脫 (XALOC)

  L'Ajuntament de Sant Fruit贸s de Bages forma part de la Xarxa de Serveis Locals i utilitza com a metodologia, el XALOC. Mitjan莽ant aquesta eina, disposem de curr铆culums d'usuaris inscrits que ens permet gestionar els candidats idonis a les ofertes que arriben al servei. Aix铆 com con猫ixer la recerca activa que fa cada usuari i fer el seu seguiment.

 • SERVEI D'EMPRESA

  A l'Ajuntament de Sant Fruit贸s rebem iniciatives d'usuaris que volen iniciar-se en el m贸n empresarial. La majoria d'emprenedors se'ls informa de la documentaci贸 que cal que tinguin en compte a l'hora de crear un projecte d'empresa. A m茅s a m茅s, se'ls deriva al CEDEM de l鈥橝juntament de Manresa i all脿 se'ls fa unes sessions formatives per realitzar i redactar el pla d'empresa, con猫ixer els recursos existents, etc.

 • Projecte de Dinamitzaci贸 Comercial de l鈥檃ny 2012 / 2013

  Aquest projecte est脿 subvencionat per la Diputaci贸 de Barcelona i pret茅n donar suport al municipis petits en mat猫ria de comer莽. S'ha finalitzat el projecte del 2012 i es demanar脿 noves actuacions pel 2013. Les actuacions del 2012 van totes orientades a l'activaci贸 del comer莽 local i buscar iniciatives per tal de dinamitzar-lo (repartiment bosses de comer莽 i calendaris als clients, mostra de productes amenitzat per actuacions d'entitats del municipi, etc).

 • DESENVOLUPAMENT TUR脥STIC

  El municipi de Sant Fruit贸s disposa del Monestir de Sant Benet, un monument hist貌ric que gr脿cies a la seva restauraci贸 i la seva potenciaci贸 com a recurs tur铆stic (hotel, centre de convencions, botiga, restaurants, etc) 茅s un lloc digne de ser admirat). Rep moltes visites anualment i aprofitant la seva oferta tur铆stica i mitjan莽ant d铆ptics i fulletons, es potencia tamb茅 la resta del municipi i d'altres ofertes tur铆stiques que tamb茅 existeixen a Sant Fruit贸s.

Projectes

 • DINAMITZACI脫 EMPRESARIAL

  S'ha realitzat un projecte de Promoci贸 Comarcal dels Pol铆gons i les empreses de Sant Fruit贸s de Bages. Aquest projecte ha estat subvencionat per la Diputaci贸 de Barcelona i ha intervingut tamb茅 el Consell Comarcal del Bages com ens coordinador. Una de les actuacions principals ha estat la creaci贸 de l'associaci贸 dels pol铆gons del municipi, aix铆 com actuacions de millora de la seva senyalitzaci贸.

 • DINAMITZACI脫 EMPRESARIAL (continuaci贸)

  Amb la col路laboraci贸 del CEDEM de l鈥橝juntament de Manresa, hem derivat usuaris per assistir i aprofitar l鈥檕ferta formativa que es desenvolupa des del CEDEM. Des del mateix Ajuntament donem informaci贸 i assessorament a les persones emprenedores que volen iniciar un negoci. I tamb茅 se鈥檒s redirigeix a les sessions peri貌diques sobre emprenedoria, pla d鈥檈mpresa i recursos.

 • DESENVOLUPAMENT COMERCIAL

  Aquestes campanyes tenen com objectiu fomentar l鈥檃ctivitat econ貌mica de tots els comer莽os i serveis del municipi. L鈥櫭▁it d鈥檃questes campanyes ha impulsat a l鈥橝juntament a continuar demanant a la Diputaci贸 de Barcelona noves pol铆tiques municipals de promoci贸 del comer莽 amb la redacci贸 i execuci贸 d鈥檜n nou pla anual 鈥淧rojecte de Dinamitzaci贸 Comercial de l鈥檃ny 2012鈥.

 • PROJECTE "ITINERARIS INTERACTIUS"

  La Diputaci贸 de Barcelona a trav茅s de la seva Oficina T猫cnica de turisme, ens ha subvencionat la primera fase del projecte 鈥淚tineraris interactius鈥. Aquesta actuaci贸 tracta sobre la confecci贸 de textos i imatges d鈥檈lements patrimonials com a fil conductor d鈥檌tineraris tur铆stics (l鈥檈rmita de Sant Valent铆, la m脿quina de Cobert de Batre i el nucli de Sant Iscle).