Els joves i les polítiques d'ocupació. Cap a la Garantía Juvenil

imatge de Francesc Xavier Soler Casanovas
A favor

El tema de la Garantia Juvenil ha tingut força moviment des que vam posar en marxa aquest post. Us deixem enllaços a més recursos.

imatge de Nemo Remesar
A favor

Us deixem el link a la web que la Generalitat ha creat per a l'impuls de la Garantia Juvenil.

imatge de Nemo Remesar
A favor

Notícia del divendres: La Generalitat destinarà 240 milions d'euros al Pla de Garantia Juvenil en 7 anys, per donar cobertura a 111.000 joves catalans.

imatge de Nemo Remesar
A favor

Suposo que ho heu pogut veure a les notícies, però el passat divendres 4 de juliol el Govern Central va aprovar el Pla de Garantía Juvenil. A continuació us deixo el link a la notícia que també podreu trobar a l’apartat de “Notícies” de la Plataforma.

imatge de Nemo Remesar
A favor

Segons el Ministerio de Empleo, al juliol s’aprovarà la norma que regularà l’accés i les bases del sistema de garantia juvenil a España. Complementàriament, es posarà en marxa el Portal de Garantía Juvenil per a joves i empreses.

imatge de Nemo Remesar
A favor

Declaració del director de la OIT: Ryder: Youth Guarantees, a good example for urgently needed, targeted and immediate action.

At the high-level conference “The Youth Guarantee: Making it Happen,” hosted by the European Commission, the Director-General of the International Labour Organization (ILO) Guy Ryder praised the European Youth Guarantee as a concrete action to connect young people with labour markets and society.

imatge de Nemo Remesar
A favor

El Gobierno envía a la Comisión Europea el Plan Nacional de Implantación de la Garantía Juvenil en España

imatge de Nemo Remesar
A favor

Hola, us deixo el link de la revista de la Comissió Europea Agenda Social, que dedica el seu últim número precisament a l'ocupació i la garantía juvenil.

Sobre el debat

 • Grups: Desenvolupament Social
 • Moderador: Francesc Xavier...
 • Estat:
  Obert
 • Data:
  dijous, 27 febrer, 2014 a dijous, 7 maig, 2015
 • 8 Comments
 • Tipus de debat: public
 • 3 membres