Ajuntament d'Ulldecona

Major, 49, Ulldecona, Montsi脿

Tel猫fon de contacte: 977 573 034

P脿gina web: Web d Ajuntament d'Ulldecona

Correu electr貌nic: dinamitzacio@ulldecona.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Serveis

 • Servei INICIA

  La nostra entitat 茅s centre INICIA i ofereix el servei de suport a emprenedors per a la creaci贸 d'empreses des de fa anys, aix铆 com tamb茅 un servei de consolidaci贸 per a les empreses ja existents que necessiten formaci贸, ajuts per a inversions, etc.

 • Servei d'inserci贸 laboral

  Actualment oferim el servei d'inserci贸 laboral, mitjan莽ant el qual les persones que ho desitgen reben assessorament i suport a l'hora de buscar feina, aix铆 com tamb茅 per millorar les seves capacitats i recursos de cara a augmentar la seva ocupabilitat.

 • Servei de prospecci贸 empresarial

  Servei orientat a les empreses per tal de cobrir totes les seves necessitats actuals o futures en quant a formaci贸, relacions amb administracions, assessorament estrat猫gic, tr脿mit de subvencions, contractaci贸, productivitat i d'altres que puguin apar猫ixer en el futur.

 • Borsa de treball

  Fins ara s'ha ofert el servei de borsa de treball, que actualment s'est脿 modificant de manera que ens convertirem en ag猫ncia de col路locaci贸 per tal de poder seguir oferint el servei. 脡s un servei 煤til per als usuaris que busquen treball i tamb茅 per a les empreses que tenen ofertes de llocs de treball.

Projectes

 • Adhesi贸 al projecte Treball a les 7 comarques del Consell Comarcal del Montsi脿

  El projecte Treball a les 7 comarques del CC del Montsi脿 茅s un exemple de cooperaci贸 territorial i de desenvolupament local que engloba molts altres projectes en els 脿mbits de la formaci贸, l'ocupaci贸, la cooperaci贸, l'agricultura i d'altres i en el qual hem col路laborat des del principi i est脿 funcionant molt satisfact貌riament.

 • Casa d'oficis Dinamitzaci贸 Digital

  La casa d'oficis forma part del projecte Treball als Barris i el seu objectius 茅s formar a 8 joves d'entre 16 i 25 anys en noves tecnologies i xarxes socials. El projecte t茅 una durada de 12 mesos, amb una primera part formativa i una segona part pr脿ctica en qu猫 s'utilitzaran tots els coneixements adquirits per diferents departaments de l'Ajuntament.

 • Dispositius de suport a la inserci贸 laboral de col路lectius amb dificultats especials

  Aquest projecte tamb茅 forma part de Treball als Barris i d贸na continuitat als Itineraris professionals d'inserci贸, de manera que les persones en situaci贸 d'atur passen a formar part d'un programa fet a mida per tal de millorar les seves capacitats i poder-se preparar i formar per trobar una feina adequada als seus coneixements i habilitats.

 • Treball als Barris

  Actualment estem en la 4a convocat貌ria d'aquest projecte amb el qual es pret茅n afavorir el desenvolupament local des de diferents 脿mbits, treballant en l'ocupaci贸, la formaci贸, la col路laboraci贸 amb altres entitats p煤bliques, la col路laboraci贸 amb les empreses locals, els comer莽os i tots els agents implicats en aquest desenvolupament.