Consell Comarcal del Priorat

Pla莽a de la Quartera,1, , Priorat

Tel猫fon de contacte: 977830119

P脿gina web: Web d Consell Comarcal del Priorat

Correu electr貌nic: jmcoll@priorat.cat

Contacte Josep maria Coll.
responsable.

Programes

Serveis

 • Servei d'emprenedoria i empresa

  T茅 com a objectiu donar informaci贸, senslbllitzaci贸, assessorament, acompanyament i suport als processos de creaci贸 i consolidaci贸 d'empreses, aix铆 com en projectes d'ampliaci贸 i millora d'aquestes.

 • Desenvolupament local

  T茅 com a objecliu donar suport i contribuir al desenvolupament local procurant la millora de la compelitivitat del te铆xit productlu i afavorir la lnnovaci贸 i l'adaptacl贸 als canvis, d'acord amb les tendencies actuals a nivell europeu i mundial.

 • Turisme

  Com a sector de pes espec铆fic, cohesionador i aglutinador de projectes, t茅 com a objectiu donar suport i contribuir al desenvolupament local procurant la millora de la competitivitat del sector, afavorint la innovaci贸 i I'adaptaci贸 als canvis, d'acord amb les tendencies acluals a nivell europeu i mundial.

 • Formaci贸 i ocupaci贸

  El servei t茅 I'objectiu de dinamitzar el mercat laboral de la comarca i preparar i

Projectes

 • Continunat de la Taula de turisme

  Amb la vocaci贸 de donar continunat a la Taula de Turisme creada per el desenvolupament conjunt del Pla de Foment del Turisme amb els sectors

 • Oinamitzaci贸 deis sectors estrategics (vitivin铆cola, ole铆cola i tur铆stic)

  Agafa diferents accions, propostes i programes de col'laboraci贸 i promoci贸 amb els diferents sectors estrategics del territori. Podem apuntar el desenvolupament tur铆stic - les rutes d'enoturisme amb la coordinaci贸 i reedici贸 de materials per I'enoturisme al Priorat amb la participaci贸 i el finanyament del sector vitivin铆cola (DOQ Priorat i D0 Montsant)-; el desenvolupament del sector agroalimentari, I'organitzaci贸 i cooperaci贸 pel desenvolupament; la dinamitzaci贸 empresarial; el desenvolupament

 • Carta del Paisatge

  Dur a terme la quarta fase de la Carta del Paisatge: la seva implementaci贸.

 • Projectes Innovadors: Impuls a I'ocupaci贸 i als productes locals de la Conca de Barber脿 i del Priorat

  Projecte sol路licitat al SOC conjuntament amb OAD de la Conca de Barbera