Organisme Autònom de Desenvolupament Conca de Barberà

c. Sant Josep, 18, Conca de Barberà

Telèfon de contacte: 977861338

Pàgina web: Web d Organisme Autònom de Desenvolupament Conca de Barberà

Correu electrònic: jgine@concadebarbera.cat

Contacte Jordi GINÉ MARCH.
aodl.

Serveis

 • Viver d'empreses de la Conca de Barberà

  L'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà impulsa i gestiona dos vivers d''empreses destinats a donar suport als emprenedors de la comarca. El viver d'empreses Concactiva està situat a Montblanc i compta amb despatxos, i les últimes tecnologies per engegar un projecte empresarial.

 • Assessorament a la creació d'empreses i tramitació d'ajuts

  Concactiva és un punt d'assessorament a emprenedors reconegut pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquest punt és el de fomentar l'emprenedoria i assessorar el emprenedors de la comarca que vulguin autoocupar-se.

 • Formació ocupacional i borsa de treball

  La nostra entitat compta amb sales homologades per impartir cursos de formació destinats a formar persones en situació d'atur que vulguin adquirir nous coneixements o reciclar-se.

 • Gestió de polítiques actives d'ocupació

  Actualment l'OAD gestiona els programes següents:

Projectes

 • Creació de la xarxa de vivers de la Conca de Barberà

  Aquest projecte pretén crear una xarxa entre els diversos vivers i espais de creació d'empreses que hi ha a la comarca.

 • Projecte per l'impuls a l'ocupació i als productes locals de la Conca de Barberà i Priorat

  Les accions d’aquest projecte aniran encaminades cap al suport a l'emprenedoria i als sectors emergents del territori, així com a la millora dels recursos disponibles per als habitants per millorar la seva situació socioeconòmica. També es realitzaran accions relacionades amb els diferents vivers d’empreses que es gestionen. El projecte compta amb dos entitats col•laboradores, el Consell Comarcal del Priorat i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

 • Creació d'un viver d'empreses agroalimentari

  Actualment estem treballant en l'ampliació de les instal·lacions del Viver d'empreses Concactiva per crear un Viver d'empreses agroalimentari en l'edifici annex.

 • Promoció de productes locals

  Una de les prioritats de Concactiva és donar impuls als productes locals que s'elaboren a la Conca de Barberà. L'aposta més important va ser la creació, l'any 2007, del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà on la finalitat és facilitar la posada en funcionament de noves empreses del sector vinícola i potenciar l'aprofitament dels recursos endògens del nostre territori.