Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les T脿pies, SA

Mart铆 i Franqu猫s, Parc.E-1 (PI les T脿pies), , Baix Camp

Tel猫fon de contacte: 977820820

P脿gina web: Web d Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les T脿pies, SA

Correu electr貌nic: jrbenaiges@idetsa.net

Contacte JOAN RAMON BENAIGES NOMEN.
responsable.

Programes

Serveis

 • Borsa de treball

  La Borsa de Treballldetsa 茅s un servei que facilita la intermediaci贸 entre I'oferta i la demanda d'ocupaci贸, es a dir facilita un punt de trabada entre les persones que busquen feina i les empreses que ofereixen lIocs de treball.

 • Formaci贸

  La formaci贸 茅s un element clau per a la millora i recerca de feina, la millor:a del curr铆culum professional i la milloradel serveis que presten les empreses. Aquestes activitats formatives es desenvolupen mitjan莽ant convenis de col'labor:aci贸 amb UGT-IDFO, el Departament d'Empresa i Ocupaci贸 de la Gener:alitat de Catalunya, i altres institueions i empreses del territori.

 • Orientaci贸 Laboral

  L'objectiu d'aquest servei, com a recolzament de la Sorsa de Treball del municipi, 茅s pramoure la inserci贸 laboral de totes aquelles persones demandants d'ocupaci贸 i que necessitin suport per poder trabar feina.

 • Assessoramenl a emprenedors

  El servei de Creaci贸 d'empreses estableix com a linees d'actuaci贸 prioritaries:

Projectes

 • Ajuts a la tracci贸 d'empreses

  1,-Incentius a la implantaci6 de projectes innovadors i noves activitats estrategiques per al municipi amb : Inversi贸en

 • Ajuts a l'ocupaci贸

  Es poden dividir en 2 tipus d'ajuts:

 • Enfila el teu Futur "6a. edici贸"

  L'objectiu espec铆fic de la 6a edici贸 茅s promocionar econ贸micament el territori, potenciar la seva diversificaci贸 econ贸mica, fonamentat en el desenvolupament d'una nova Cultura Emprenedora en el moment inicial de

 • Xarxa Creamed

  Com a entitat adherida a la xarxa Creamed, el passats dies 21 i 22 de novembre, varem assistir a la primera immersi贸 professional de Responsables de Vivers de La Xarxa a Barcelona Activa. I aix铆 tamb茅, el proc茅s va continuar amb rimmersi贸 professional a Franya, els dies 23, 24,