Institut Municipal d'Ocupaci贸 Salvador Segu铆

carrer Pare Palau, 5, , Segri脿

Tel猫fon de contacte: 973242000

P脿gina web: Web d Institut Municipal d'Ocupaci贸 Salvador Segu铆

Correu electr貌nic: mgs@paeria.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • Ag猫ncia de col路locaci贸. Servei d'intermediaci贸 laboral

  Aproximar l鈥檕ferta i la demanda de treball endegant les accions necess脿ries, que millorin les possibilitats d鈥檃cc茅s dels treballadors i de les treballadores a un lloc de treball adient a les seves compet猫ncies professionals i laborals, per tal d鈥檃justar al m脿xim els seus perfils professionals a les demandes dels/de les agents econ貌mics/ques.

 • Formaci贸 ocupacional

  Participar activament en el desenvolupament de les mesures p煤bliques que afectin el sistema de formaci贸 professional, subsistema de formaci贸 ocupacional i cont铆nua, per a la millora del capital hum脿 a nivell individual i d鈥檈mpresa, amb l鈥檕bjectiu de millorar la seva competitivitat, especialment en sectors econ貌mics emergents

 • Orientaci贸 i acompanyament a la inserci贸 laboral

  Acompanyar les persones en el seu proc茅s de desenvolupament singular, al llarg de la seva vida, un cop hagin decidit o ja s鈥檋agin incorporat al mercat laboral, amb especial atenci贸 als/a les joves que s鈥檌ncorporin per primer cop.

 • Centre especial de treball

  Treballar activament per tal que la gesti贸 de la igualtat d鈥檕portunitats sigui una pr脿ctica habitual dels/de les agents econ貌mics/ques i socials del seu 脿mbit d鈥檃ctuaci贸, i en especial les pol铆tiques d鈥檌gualtat de g猫nere i les que afecten a col路lectius amb dificultats especials, com les persones amb algun tipus de discapacitat, joves amb risc d鈥檈xclusi贸 social, immigrants i altres col路lectius amb especials dificultats.

Projectes

 • Aturats de llarga durada

  Programa adre莽at a persones en situaci贸 d'atur de llarga durada (12 mesos) inscrits a l'oficina del SOC com a demandants d'ocupaci贸 i que hagin exhaurit la prestaci贸 per desocupaci贸 i el subsidi. El programa combina accions d'orientaci贸, tutoritzaci贸 i seguiment individualitzat, formaci贸 i adquisici贸 d'experi猫ncia professional en empreses. Totes les persones usu脿ries han d'estar inserides laboralment per un per铆ode de 6 mesos. han d'estar inscrites a l'oficina del SOC com a DONO durant 12 mesos m铆nim.

 • Joves per l'ocupaci贸

  Programa innovador que combina accions d鈥檕rientaci贸, tutoritzaci贸 i formaci贸 per facilitar la inserci贸 laboral i l鈥檃dquisici贸 d鈥檈xperi猫ncia professional en empreses, aix铆 com el retorn al sistema educatiu.

 • Treball als barris

  Conjunt d鈥檃ctuacions de car脿cter ocupacional i de desenvolupament local dirigides als ve茂ns i ve茂nes dels barris de la Mariola, del Centre Hist貌ric i del Portal Magdalena 鈥 Noguerola, amb l鈥檕bjectiu de millorar la seva ocupabilitat.

 • AODL: Millora de l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat

  El projecte de pr脿ctiques, al mercat ordinari de treball, de persones amb discapacitat t茅 com a objectiu millorar la ocupabilitat de persones amb discapacitat a trav茅s de la inserci贸 laboral al mercat ordinari de treball. Donat que durant els dos anys anteriors no va resultar f脿cil la inserci贸 d鈥檃quest col鈥ectiu al mercat ordinari de treball, es va dissenyar el seg眉ent servei per tal de facilitar la inserci贸 en empreses mitjan莽ant la modalitat de pr脿ctiques, com a pas previ a la contractaci贸. Les persones usu脿ries han de tenir una discapacitat legal reconeguda amb un grau del 33% o superior.