Ajuntament de Tremp

Plaça la Creu, 1, , Pallars Jussà

Telèfon de contacte: 973 65 00 05

Pàgina web: Web d Ajuntament de Tremp

Correu electrònic: detxalar@ajuntamentdetremp.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • Borsa de Treball

  √Čs un servei d'intermediaci√≥ estable entre l'oferta i la demanda d'ocupaci√≥, que a m√©s de gestionar curriculums de demandants i ofertes de les empreses, tamb√© dona suport a les persones en recerca de feina en les seves estrategies. Incorpora models de CV i altres recursos en format paper i digitals i dif√≥n I'oferta formativa.

 • La incubadora i servei de suport a les persones emprenedores

  La incubadora és un espai pensat per acollir empreses joves del municipi o que hi treballin per tal de fomentar espais de treball comunitari, foment de projectes innovadors i facilitats per a dur endavant els seus plans d'empresa.

 • Serve¬° de suport a les associacions empresarials i professionals

  Es compta amb un servei d'acompanyament técnic a diferents iniciatives empresarials del territori, consistent en una oferta de serveis adaptada a les

Projectes

 • Al teu gust, aliments del Pallars

  √Čs un projecte de dinamitzaci√≥ del sector 8groalimentari de la comarca que es vertebra en 3 eixos principals:

 • Treiem-ne m√©s profrt

  √Čs un projecte de suport a les persones i fam√≠lies en risc d'exclusi√≥ social que preten millorar les seves capacitats formatives i de recerca d'ocupaci√≥. Alhora, respon a les necessitats m√©s imminents en relaci√≥ a l'alimentaci√≥, aprofitant els excedents alimentaris i reduint el seu malbaratament.

 • Ruta del Vi de Ueida

  Es duen a terme accions de difusió i sensibilització de naus sacis, accions de preparació i suport en la realització de les auditorías internes i externes i

 • Geolog√≠a: turisme i Vi

  Tenint en comple I'excpecional riquesa geológica de la conca de Tremp, es treballa en dues [íníes que miren de potenciar aquest recurs i convertir-lo en una eina de dinamització territorial.