Ajuntament d'Almatret

carrer Major, 2, Almatret, Segri脿

25187, L茅rida

Tel猫fon de contacte: 973 138013

P脿gina web: Ajuntament d'Almatret

Correu electr貌nic: ajuntament@almatret.cat

Contacte Juanjo P茅rez.
aodl.

Tipologia Ajuntament

脌mbit d鈥檃ctuaci贸 Desenvolupament Territorial, Desenvolupament Tur铆stic, Dinamitzaci贸 Empresarial

Programes AODL

Serveis

 • Servei de suport a l'empreneduria

  El servei es basa en l鈥檕rientaci贸 a les persones que desitgen tirar endavant projectes empresarials al territori. S鈥檕fereix assessorament inicial en la definici贸 i perfeccionament de la idea de negoci, orientaci贸 sobre tr脿mits jur铆dics i similars. Tamb茅 s鈥檕fereix suport al disseny del pla d鈥檈mpresa i, en casos m茅s espec铆fics, es pot derivar les persones interessades a altres serveis supramunicipals, com el CEEI Lleida o b茅 GLOBALleida, entitats amb les quals disposem d鈥檃cords informals de col鈥aboraci贸. 

   

  Tamb茅 s鈥檕fereix orientaci贸 sobre les diferents l铆nies de subvenci贸 que disposen les persones emprenedores del territori, principalment en relaci贸 al LEADER, ajuts a la contractaci贸 i bonificacions de les quotes d鈥檃ut貌noms. 

 • Desenvolupament tur铆stic

  El servei s鈥檕rienta al desenvolupament de l鈥檃ctivitat tur铆stica al territori, entesa com activitats de recuperaci贸 del patrimoni i de promoci贸 dels atractius. Les principals actuacions s贸n la recerca de finan莽ament per executar les obres de rehabilitaci贸, l鈥檈dici贸 de material de difusi贸 i actuacions de promoci贸 espec铆fiques. Actualment la major part dels esfor莽os s鈥檃drecen a la creaci贸 d鈥檜na ruta tur铆stica supramunicipal. 

   

 • Desenvolupament empresarial

  El servei consisteix en l鈥檃n脿lisi de les empreses que ho sol鈥iciten, tant per millorar les seves estrat猫gies comercials b脿siques com per desenvolupar accions concretes de millora. 脡s for莽a habitual que els empresaris sol鈥icitin informaci贸 sobre les diferents l铆nies de subvenci贸 existents, sobre les quals s鈥檕rienta sobre les millors f贸rmules per aconseguir-les. 

 • Orientaci贸 laboral

  El servei consisteix en l鈥檃n脿lisi de l鈥檕cupabilitat de les persones que desitgen millorar la seva ocupaci贸 o en situaci贸 d鈥檃tur. 脡s un servei b脿sic en el qual s鈥檃juda a les persones interessades a millorar les seves aptituds de recerca de feina intentant adequar-se a les necessitats espec铆fiques de cadasc煤 (redacci贸 de curr铆culum, 煤s de plataformes de recerca de feina i similars). 

Projectes

 • Comunitat de Municipis del Segri脿 Sec

  La Comunitat de Municipis 茅s un projecte orientat a millorar la gesti贸 del desenvolupament local al Segri脿 Sec. Consisteix en unificar els esfor莽os en una mateixa direcci贸 a fi d鈥檌ncrementar la visibilitat de les accions i optimitzar l鈥櫭簊 dels recursos. 

  Web

 • Creaci贸 d鈥檜na ruta tur铆stica supramunicipal

  El projecte proposa la creaci贸 d鈥檜na ruta tur铆stica, principalment orientada al cicloturisme, la qual 茅s una activitat amb projecci贸 al territori. Aquesta t茅 un seguit d鈥檈lements d鈥檌nter猫s significatius relacionats amb l鈥檃igua i el seu impacte sobre el territori. Aix铆, la ruta s鈥檌nicia a l鈥橢NP d鈥橴txesa (Sarroca de Lleida), passa per la Vall Major (un espai d鈥檃ntics horts on trobem multitud d鈥檃ljubs, pous i altres construccions, el qual 茅s en proc茅s de ser declarada BCIN a Torrebesses), les zones de sec脿 i olivera de Llardecans i Maials i finalment arriba al PEIN Tossals d鈥橝lmatret, punt d鈥檈ntrada del riu Ebre a Catalunya. 

 • Millora de la comercialitzaci贸 dels productes agraris

  El projecte consisteix en l鈥檃n脿lisi de les estrat猫gies comercials de les empreses agroaliment脿ries del territori, principalment dedicades a l鈥檕li, a trav茅s d鈥檜na recopilaci贸 dels productes comercials que es produeixen al Segri脿 Sec. Es un programa que s鈥檋a activat aquest any i que proposa l鈥檃n脿lisi dels productes agroalimentaris amb l鈥檕bjectiu de detectar i dissenyar eines de promoci贸 i comercialitzaci贸 conjunta. Aquest servei s鈥檋a dissenyat en coordinaci贸 amb la iniciativa ENPI-COMEDPRO del DAAM i s鈥檈st脿 treballant tamb茅 per incloure鈥檒 al programa de creaci贸 de cl煤sters de GLOBALleida.