Consell Comarcal de la Selva

Passeig de Sant Salvador, 25 - 27, Santa Coloma de Farners, Selva

17430, Gerona

Tel猫fon de contacte: 972842161

P脿gina web: Web del Consell Comarcal de la Selva

Correu electr貌nic: comarca@selva.cat

Contacte Josep Gesti.
t猫cnic.

Tipologia Consell Comarcal

脌mbit d鈥檃ctuaci贸 Cooperaci贸 Territorial i Sistemes d鈥橧nformaci贸 Territorial, Desenvolupament Comercial, Desenvolupament Social, Desenvolupament Sostenible, Desenvolupament Territorial, Desenvolupament Tur铆stic, Dinamitzaci贸 Empresarial

Programes AODL, FDL, Innovadors, Joves per a l'ocupaci贸, Planificaci贸 estrat猫gica

Serveis

 • Servei de creaci贸 d'empreses i dinamitzaci贸 empresarial

  El Consell Comarcal de la Selva ofereix els serveis de creaci贸 i dinamitzaci贸 d鈥檈mpreses, amb l鈥檕bjectiu d鈥檃judar les persones emprenedores i el teixit empresarial de la comarca a millorar la seva competitivitat.

  El servei es presta en col路laboraci贸 amb diversos ajuntaments de la comarca, mitjan莽ant la Xarxa Empr猫n Empresa la Selva, de forma que els ciutadans d鈥檃quests municipis poden gaudir d鈥檃quests serveis ben a prop de casa.

   

 • Xarxa de Serveis Integrals per l鈥檕cupaci贸

  La Xarxa de Serveis Integrals per a l鈥檕cupaci贸 (Xarxa-SIO) 茅s una iniciativa dirigida a detectar les necessitats laborals de les persones de cada municipi i a convertir-les en oportunitats. El servei est脿 dissenyat per fer front als processos de recerca o millora de feina, tot facilitant l鈥檃cc茅s a les eines i als recursos laborals, i recollir alhora les demandes de personal de les empreses de la comarca.

   

 • Oficina jove de la Selva

  L鈥橭ficina Jove de la Selva 茅s una finestra 煤nica en la qual s鈥檌ntegren diversos serveis pels joves (treball, informaci贸 juvenil, salut) i alhora 茅s el punt de refer猫ncia dels diferents equipaments juvenils, els municipis i els t猫cnics de la comarca de la Selva.

   

 • Servei de gesti贸 i promoci贸 d'itineraris tur铆sitcs

  El Consell Comarcal ofereix un servei integral de gesti贸 d鈥檌tineraris tur铆stics de senderisme, cicloturisme, BTT, dels municipis de la comarca de la Selva: disseny de noves rutes, senyalitzaci贸, manteniment, homologaci贸, promoci贸, etc. Disposa d鈥檜na brigada espec铆fica de manteniment que d贸na cobertura a m茅s de 800 km d鈥檌tineraris a la comarca de la Selva.

   

Projectes

 • Innovaci贸 oberta en l'脿mbit tur铆stic: Projecte HibriturSelva

  HibriturSelva 茅s un espai d'innovaci贸 oberta i de col路laboraci贸 entre persones i entitats que volen aportar valor al turisme de la Selva. A trav茅s de processos d鈥檌nnovaci贸 oberta, el projecte promou la creaci贸 de productes i serveis tur铆stics innovadors i basats en la diferenciaci贸 territorial. www.hibriturselva.cat/

   

 • Concertaci贸 i promoci贸 de projectes estrat猫gics per al desenvolupament local a la comarca de la Selva

  Iniciativa dirigida a identificar projectes estrat猫gics territorials entorn del sector industrial de la comarca de la Selva, que tinguin una doble orientaci贸: per una banda que siguin projectes que permetin fer emergir i aprofitar les oportunitats de desenvolupament local de la comarca; per altra banda que siguin projectes tractors de la concertaci贸 territorial, que atreguin de interessos naturals dels diferents agents econ貌mics i socials, i siguin generadors d鈥檈spais de concertaci贸 continuats.

   

 • Territori per l'excel路l猫ncia aliment脿ria

  L'objectiu d'aquest projecte 茅s posicionar la Selva com un territori de refer猫ncia en l鈥櫭爉bit de la gastronomia i l鈥檃limentaci贸: posant en valor els actius al voltant de la gastronomia, la cultura, la sostenibilitat aliment脿ria i el turisme; millorant la competitivitat de la ind煤stria aliment脿ria del territori; promovent sinergies amb el sector tur铆stic i fomentant nova activitat econ貌mica.

   

 • Ruta de la Tordera i de la riera d'Arb煤cies

  El projecte "Ruta de la Tordera i de riera d'Arb煤cies" estructura un marc de col路laboraci贸 p煤blica i privada entorn de la dinamitzaci贸 dels recursos naturals, culturals i immaterials vinculats a aquesta conca fluvial. El projecte s鈥檌mpulsa conjuntament amb municipis de les comarques de la Selva, el Maresme i el Vall猫s Oriental i s鈥檌nicia entorn de la proposta de crear una ruta que integra una doble vessant de vertebraci贸 territorial i de recurs tur铆stic.