Consorci Ripoll猫s Desenvolupament

c. Joan Mir贸, 2-4, Pol铆gon Ind. Els Pintors, Ripoll猫s

Tel猫fon de contacte: 972 70 44 99

P脿gina web: www.ripollesdesenvolupament.com

Correu electr貌nic: gsoler@ripollesdesenvolupament.com

Contacte Gerard SOLER SERRA.
aodl.

Tipologia Ag猫ncia de Desenvolupament Local, Oficina de Promoci贸 Econ貌mica

脌mbit d鈥檃ctuaci贸 Cooperaci贸 Territorial i Sistemes d鈥橧nformaci贸 Territorial, Desenvolupament Social, Desenvolupament Sostenible, Desenvolupament Territorial, Desenvolupament Tur铆stic, Dinamitzaci贸 Empresarial

Programes AODL, Aturats de llarga durada, Formaci贸 d'oferta, Joves per a l'ocupaci贸, Treball a les 7 comarques

Serveis

 • Aula d鈥橦ostaleria

  L鈥橝ula d鈥橦ostaleria del Ripoll猫s es va crear amb la intenci贸 de donar una formaci贸 que no s鈥檌mpartia a les comarques ve茂nes i alhora volia donar valor afegit al sector de l鈥檋ostaleria i la restauraci贸. Des de la seva obertura els eixos vertebradors de l鈥橝ula d鈥橦ostaleria han estat ben definits: formaci贸, potenciaci贸 de la gastronomia aut貌ctona i suport als empresaris del sector de l鈥檋ostaleria i la restauraci贸.

  La ubicaci贸 de l鈥檃ula es va fer en tres naus del viver d鈥檈mpreses del Consorci Ripoll猫s Desenvolupament i es va finan莽ar amb un fons Feder.

  http://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/aula-hosteleria/ 

   

 • Orientaci贸 i Inserci贸 Laboral

  PROMOCIONA鈥橳 茅s el nom del dispositiu d鈥檌nserci贸, orientaci贸 i formaci贸 laboral adre莽at a persones en situaci贸 d鈥檃tur a la comarca del projecte 鈥淭reball a les 7 comarques鈥 del Servei d鈥橭cupaci贸 de Catalunya (SOC). El principal objectiu 茅s la millora de l鈥檕cupabilitat al Ripoll猫s, en especial d鈥檃quells col路lectius amb dificultats importants d鈥檌nserci贸 laboral. Per fer-ho possible es treballa en la creaci贸 d鈥檌tineraris individuals d鈥檌nserci贸 adaptats a cada participant i en la realitzaci贸 de sessions grupals. El dispositiu tamb茅 incorpora la prospecci贸 de les empreses del territori.

  http://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/orientacio-i-insercio-laboral/

   

 • Promoci贸 Tur铆stica

  EL RIPOLL脠S  茅s una comarca de muntanya del Pirineu oriental amb una extensi贸 de 956,2 km2. Pel nord limita amb la Cerdanya i les comarques franceses del Conflent i el Vallespir; a l鈥檕est amb el Bergued脿; a l鈥檈s tamb la Garrotxa, i pel sud amb la comarca d鈥橭sona.Actualment, els municipis que conformen la comarca del Ripoll猫s s贸n 19 i el territori s鈥檈structura b脿sicament en tres unitats geogr脿fiques: Vall de Ribes, Vall de Camprodon i Baix Ripoll猫s.

   http://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/promocio-turistica/

   

Projectes

 • Treball a les 7 Comarques

  Promou projectes ocupacionals i de desenvolupament local en les comarques que tenen una major necessitat de reactivaci贸 econ貌mica, amb l鈥檕bjectiu d鈥檈stimular la creaci贸 d鈥檃ctivitat econ貌mica i la generaci贸 d鈥檕cupaci贸 de manera que sigui possible desenvolupar un entorn socioecon貌mic que afavoreixi la perman猫ncia de la poblaci贸 al territori.