Ajuntament de Banyoles

Passeig de la Ind煤stria, 25, Banyoles, Pla de l'Estany

Tel猫fon de contacte: 972570050

P脿gina web: Web d Ajuntament de Banyoles

Correu electr貌nic: psalvador@ajbanyoles.org

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Serveis

 • INTERMEDIACI脫 I ORIENTACI脫 LABORAL

  Des de l'any 2004, des de l'脌rea de Promoci贸 Econ貌mica de l'Ajuntament de Banyoles es d贸na serveis d'orientaci贸 i intermediaci贸 laboral mitjan莽ant el SOM (Servei d'Ocupaci贸 Municipal).

 • TURISME

  Com a entitat amb un elevat valor en entorn natural (estany de Banyoles i voltants), des de l'脌rea de Promoci贸 Econ貌mica es gestiona l'Oficina de Turisme i totes aquelles activitats relacionades. Pel nostre territori el Turisme 茅s un motor econ貌mic generador de riquesa.

 • SERVEI DE CREACI脫 D'EMPRESES

  Des de l'any 2008 i fins l'actualitat, la nostra entitat ha format part del programa INICIA del SOC, desenvolupant el servei de creaci贸 d'empreses i suport a l'emprenedoria.

 • DINAMITZACI脫 COMERCIAL I FIRES

  Des de l'脌rea de Promoci贸 Econ貌mica es porta el tema de la dinamitzaci贸 comercial des de diferents perspectives. Dinamitzaci贸 comercial (Banyoles Activa Locals), dinamitzaci贸 del mercat setmanal, aix铆 com la gesti贸 de les fires. D'aquestes darreres podem destacar, la Fira de Sant Martiri脿 que enguany es celebra el seu 35 any, la Fira Medieval Aloja, el Firestoc, el Firestany, la Fira de Nadal i Mostra d'artesans, etc.

Projectes

 • PROJECTES INNOVADORS

  El projecte integral PER A LA MILLORA DE L鈥橭CUPACI脫 INCIDINT EN SECTORS GENERADORS D鈥橝CTIVITAT ECON脪MICA A LA COMARCA DEL PLA DE L鈥橢STANY, est脿 format per dos projectes espec铆fics que donen resposta a dos 脿mbits diferenciats per貌 que ambd贸s tenen l鈥檕bjectiu a llarg termini de generar ocupaci贸 de qualitat.

 • PROJECTE ATURATS DE LLARGA DURADA

  El Programa d鈥橝TURATS DE LLARGA DURADA, 茅s un programa innovador de suport a l鈥檈xperi猫ncia pr脿ctica de les persones en situaci贸 d鈥檃tur de llarga durada que combina accions d鈥檕rientaci贸, tutoritzaci贸 i seguiment individualitzat, formaci贸 i adquisici贸 d鈥檈xperi猫ncia professional en empreses o entitats sense afany de lucre i que facilitat la seva inserci贸 laboral en empreses a les empreses o entitats sense afany de lucre i fomenta el seu retorn al sistema productiu.

 • PLA SECTORIAL - PLA SECTORIAL DE QUALITAT TUR脥STICA EN DESTINACI脫

  Es planteja un projecte basat en Sistemes integrals de qualitat en el sector tur铆stic i comercial del municipi de Banyoles. Es plantegen 2 accions que s贸n les seg眉ents:

 • PLA SECTORIAL - PLA DE DINAMITZACI脫 DE BANYOLES-PLA DE L'ESTANY DESTINACI脫 TUR脥SCA I ESPORTIVA DE QUALITAT

  Es plantegen diverses accions de promoci贸 i comercialitzaci贸 tur铆stica de Banyoles i la seva comarca, involucrant a tots els agents que intervenen