Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot

c. Bisbe Tomàs de Lorenzana, 15, , Garrotxa

Telèfon de contacte: 972260152

Pàgina web: Web d Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d'Olot

Correu electrònic: gemma.canalias@olot.cat

Contacte Gemma CANALIAS RAFEL.
aodl.

Programes

Serveis

 • Empresa

  Emprenedoria:

 • Ocupació

  -Orientació laboral

 • Promoció de la ciutat

  -Organització i gestió d’esdeveniments firals a Olot

 • Turisme i comerç

  -Dinamitzar el centre comercial a cel obert i promoure l’oferta que generi atractivitat

Projectes

 • Orientació per competècnies (Ocupació)

  Projecte adreçat a persones aturades que vulguin identificar el seu capital competencial i així millorar la seva ocupabilitat, reorientar la seva trajectòria professional i per tant, millorar el seu posicionament en el mercat de treball actual. Cada persona serà protagonista del seu procés i marcarà el ritme, de manera individual i no estandarditzada. La participació en el procés permetrà que aquestes persones recuperin els seus propis recursos i puguin transferir-los i posar-los en pràctica en el desenvolupament d’una ocupació determinada.

 • Dinamització del sector agroalimentari de la Garrotxa (Empresa)

  Aques projecte té per objectius:

 • Orígens (promoció de territori)

  Orígens-Fira catalana de productes agroalimentaris amb distintius d’origen i qualitat és el projecte de posicionament de marca més destacat.

 • Olotx2 (Turisme+comerç)

  Campanya turística en col.laboració amb el sector privat. La campanya pretén atraure visitants a la ciutat i comarca en un mes de baixa freqüentació, amb una proposta que valoritza l’oferta turística de la ciutat. L'objectiu és incrementar el nombre de visitants, allargar l'estada i convertir-los en prescriptors del territori. Consisteix en oferir en el cap de setmana del 2 i 3 de març el doble d'habitacions, àpats, articles comercials i activitats turístiques, pagant-ne només una. Es tracta d’una proposta concertada amb els membres de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, la Plaça Mercat i l’Associació de cases de Turis