Consell Comarcal de la Garrotxa

Avinguda Onze de Setembre, 22, , Garrotxa

Tel猫fon de contacte: 972274900

P脿gina web: Web d Consell Comarcal de la Garrotxa

Correu electr貌nic: gerencia@garrotxa.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • RSE- Codi de Gesti贸 Sostenible

  El Consell Comarcal de la Garrotxa t茅 delegada la promoci贸 econ貌mica de la comarca de la Garrotxa en la Fundaci贸 Garrotxa L铆der, el qual disposa del Codi de Gesti贸 Sostenible (CGS) com una eina que t茅 com a objectiu promoure la implantaci贸 de pol铆tiques de gesti贸 socialment responsables a les organitzacions p煤bliques i privades dels territoris rurals com a f贸rmula per contribuir al seu creixement equilibrat i sostenible.

 • Suport a la creaci贸 d'empreses

  Servei de creaci贸 i consolidaci贸 d鈥檈mpreses de la Generalitat de Catalunya que es presta des de la Fundaci贸 Garrotxa L铆der d贸na informaci贸, orientaci贸, assessorament, facilitats de finan莽ament, formaci贸, i suport a la consolidaci贸 a les persones emprenedores que tenen una idea de negoci i volen avaluar-ne la seva viabilitat i posar-la en marxa.

 • Promoci贸 del territori

  S'efectua promoci贸 de la Garrotxa a trav茅s del web de promoci贸 tur铆stica comarcal, de les xarxes socials (Twitter, Facebook...), de l'edici贸 de publicacions (mapa, guia Tot Garrotxa, etc), la creaci贸 de programes d'activitats (Descobreix la Garrotxa +Activa, Tiquet Museu...), l'atenci贸 de periodistes i operadors tur铆stics, l'assist猫ncia a fires generalistesie specialitzades i accions promocionals, a workshops amb operadors tur铆stics, etc.

 • Creaci贸 de productes tur铆stics

  Disseny, creaci贸 i acords de venda de productes tur铆stics formats per una combinaci贸 d'allotjament, 脿pats i activitats tur铆stiques, per donar resposta a les noves necessitats del mercat, que tendeix a cercar cada vegada m茅s oferta estructurada, i per ajudar a dinamitzar el sector tur铆stic.

Projectes

 • Gesti贸 Sostenible Rural

  El projecte 鈥淕esti贸 Sostenible Rural鈥 pret茅n fomentar una nova cultura en les organitzacions del medi rural benefici脿ries d鈥檃juts Leader, a trav茅s d鈥檜na metodologia com煤 d鈥檌mplantaci贸 de pol铆tiques de RSE que garanteixi el seu desenvolupament sostenible i el del territori. Aquest m猫tode es basa en el Codi de Gesti贸 Sostenible, una eina espec铆fica de diagnosi i medici贸 de la RSE, i en un proc茅s de tutoritzaci贸 individualitzat per a la implantaci贸 d鈥檃ccions de millora a l鈥檈mpresa. La cooperaci贸 vol transferir i adequar aquesta f贸rmula a nous GALs del Estat espanyol per avan莽ar cap a la creaci贸 i consolidaci贸 d鈥檜na xarxa de territoris rurals socialment resp

 • T猫cnic compartit entre varis municipis

  La Fundaci贸 Garrotxa L铆der va iniciar el projecte de t猫cnics compartits entre diversos municipis, que t茅 per objectiu dotar els municipis petits de la comarca de la possibilitat de disposar d'un Agent d'Ocupaci贸 i Desenvolupament Local.

 • Xarxa de senders Itiner脿nnia

  Xarxa de senders de 2.000 km (700 dels quals a la Garrotxa) formada per en la seva major part per camins hist貌rics, i que t茅 per objectiu esdevenir una infraestructura de primer ordre sobre la qual poder-hi desenvolupar activitats tur铆stiques relacionades amb el senderisme, modalitat practicada per un perfil de turista amb potencial per desestacionalitzar els fluxos tur铆stics.

 • Xarxa de Punts d'Informaci贸

  Coordinaci贸 d'una xarxa d'equipaments p煤blics i privats (allotjaments, restaurants, empreses d'activitats i oficines de turisme) acreditats despr茅s d'haver superat el Programa de formaci贸 per al coneixement del territori (Curs de Coneixement de la Garrotxa i Curs d'Atenci贸 al Visitant).