Consell Comarcal del Baix Empord脿

c. Tarongers, 12 (Can Salam贸), , Baix Empord脿

Tel猫fon de contacte: 972642310

P脿gina web: Web d Consell Comarcal del Baix Empord脿

Correu electr貌nic: acosta@baixemporda.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • Ocupaci贸

  Serveis descentralitzats de Club de la Feina, Dispositius d'Inserci贸 S貌ciolaboral i Borsa de Treball en conveni amb Ajuntaments a:

 • Formaci贸

  Formaci贸 per aturats: Formaci贸 Ocupacional. Es gestionen Certificats de Professionalitat d'Activitats Administratives en la Relaci贸 amb el Client i Informaci贸 Tur铆stica i Activitats al Visitant. Els centres estan ubicats a Palafrugell i a Sant Feliu de Gu铆xols i som l'煤nic Centre p煤blic de la comarca.

 • Empresa

  Des de fa m茅s de deu anys som Punt Inicia. S'atenen emprenedors/es de la comarca per valorar la viabilitat econ貌mica, s'orienta a empresaris/es per a la consolidaci贸, etc. Actualment tamb茅 s'est脿 impulsant un projecte Innovador: "Empord脿 Exporta". Anualment s'atenen entre cent i dos-cents emprenedors/es. Tamb茅 es realizen premis com l'Emprenedor de l'Any, el Laboratori d'Idees, jornades de sensibiltizaci贸 per fomentar l'emprenedoria, etc.

 • Projectes

  Es gestionen projectes relacionats amb l'ocupaci贸 i la formaci贸 professionalitzadora com 茅s el de Joves per l'Ocupaci贸, que actualment t茅 dos punts d'actuaci贸:

Projectes

 • Turisme

  Des de fa 12 anys hi ha conformada una doble Comissi贸 Pol铆tica i T猫cnica que aglutina els Ajuntaments principalment de Costa: Torroella de Montgr铆, Begur, Palafrugell, Palam贸s, Pals, Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Gu铆xols amb els que es treballa de forma conjunta la posada en marxa de productes de Turisme Actiu: Senderisme, Cicloturisme, BTT, Gastronomia, Comunicaci贸, etc.