Ajuntament de la Bisbal d鈥橢mpord脿

Pla莽a Castell, 10, La Bisbal d'Empord脿, Baix Empord脿

Tel猫fon de contacte: 972 640 915

P脿gina web: Web d Ajuntament de la Bisbal d鈥橢mpord脿

Correu electr貌nic: dsabater@labisbal.cat

Contacte Daniel Sabater Selr脿.
responsable.

Serveis

 • Desenvolupament tur铆stic i comercial

  Accions destinades a la gesti贸 i dinamitzaci贸 tur铆stica i comercial conjuntament amb el sector privat. Foment d'activitats concretes com l'organitzaci贸 de fires, events i altres activitats de comunicaci贸 i difusi贸. Acords amb les entitats associatives del sector en la planificaci贸 de les accions.

 • Suport a les empreses

  Desenvolupament de projectes estrat猫gics de suport a les empreses del territori, tals com la marca cer脿mica de la Bisbal. Suport a l'emprenedoria d'acord amb els serveis existents del Consell Comarcal i la Cambra de Comer莽. Servei d'intermediaci贸 laboral.

 • Dispositiu d鈥檕rientaci贸 laboral i formaci贸 de la Bisbal d鈥橢mpord脿

  Serveis vinculats a Treball als Barris.

 • Formaci贸 per a treballadors, empreses i aturats

  Organitzaci贸 d鈥檜n programa de formaci贸 semestral en el que s鈥檕fereixen cursos de les seg眉ents tem脿tiques:

Projectes

 • Foment de la marca cer脿mica de la Bisbal

  Projecte incorporat dins la l铆nia de subvenci贸 de FDL 2012 en la qual es va iniciar una campanya de comunicaci贸 i difusi贸 de la marca.

 • Pla Estrat猫gic de Desenvolupament Econ貌mic

  Elaboraci贸 d鈥檜n Pla Estrat猫gic de desenvolupament econ貌mic local i ocupaci贸 a la Bisbal d鈥橢mpord脿, Forallac, Cru茂lles, Monells i Sant Sadurn铆 de l鈥橦eura, Cor莽脿 i Ullastret.

 • Treball als Barris 2012

  Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social. En el marc d鈥檃quest projecte es desenvolupen un conjunt d鈥檃ccions en l鈥櫭爉bit de l鈥檕cupaci贸, formaci贸 i dinamitzaci贸 comercial.

 • Joves per l鈥檕cupaci贸

  Programa de formaci贸 i ocupaci贸 per a joves de entre 16 i 25 anys amb l鈥檕bjectiu de retornar-los al sistema educatiu i/o integrar-los laboralment.