Ajuntament de Roses

Pl. Catalunya, 12, Roses, Alt Empord脿

Tel猫fon de contacte: 972 252 400

P脿gina web: Web d Ajuntament de Roses

Correu electr貌nic: promocioeconomica@roses.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Serveis

 • Assessorament a la creaci贸 d'empreses

  Servei d'atenci贸 individualitzat informar i assessorar a les persones emprenedores que volen muntar el seu propi negoci i acompanyar-Ies en I'elaboraci贸 del pla d'empresa.

 • Difusi贸 dlofertes laboral

  Publicaci贸 de les ofertes laborals de les empreses del municipi (via taulell anuncis area de Promoci贸 econ贸mica i Club de la feina i via web)

 • Punt Autoservei del SOC

  Terminal on poder fer diverses gestions del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya a Roses sense necessitat de despla9ar-se a Figueres.

 • Club de la Feina

  El Club de la Feina 茅s un servei que t茅 per objectiu posar a I'abast de les persones que estan en recerca de feina activa de feina els recursos necessaris per cercar feina. Aix铆, les persones usuaries trabaran informaci贸 sobre cursos, ofertes laborals i posa a disposici贸 ordinadors per tal d'actualitzar el Curr铆culum vitae o consultar webs tematiques de recerca de

Projectes

 • Dispositiu d'inserci贸 laboral en el Casc Antic de Roses

  Programa d'acompanyament individualitzat per a I'orientaci贸 laboral de persones que estan a I'atur, que preveu dues accions formatives (cambrer/a de sala i adobador/a de xarxes de pesca) i la possibilitat de realitzar practiques en empreses.

 • Cursos de formaci贸 professional

  Peri贸dicament (primavera i tardor) s'organitzen cursos per millorar la