Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Carretera de Ribes, 2, Les Franqueses del Vallès, Vallès Oriental

Telèfon de contacte: 938443040

Pàgina web: Web d Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Correu electrònic: montse.aliberch@lesfranqueses.cat

Contacte Montse ALIBERCH GOULA.
responsable.

Serveis

 • INTERMEDIACI√ď I INSERCI√ď

  El Servei d'Intermediació Inserció de l'Àrea de Dinamització Econòmica s'encarrega d'intervenir en el mercat de treball, relacionant als empresaris i als treballadors a la fi d'aconseguir que quedin satisfetes les dues parts.

 • FORMACI√ď OCUPACIONAL

  Els cursos de formació ocupacional tant adreçat a gent en situació d'atur, com a persones en actiu.

 • SERVEI A EMPRESES

  Dins d'aquest servei s'inclouen actuacions tan diverses, però alhora tan interrelacionades com:

 • DINAMITZACI√ď COMERCIAL

  Un dels objectius de l'Àrea de Dinamització és la de conèixer el territori per detectar recursos econòmics endògens i desenvolupar les seves potencialitats, tant per a sectors tradicionals com per emergents.

Projectes

 • ORIENTACI√ď I MOTIVACI√ď OCUPACIONAL

  Degut al volum d'usuaris que estan utilitzant actualment el servei de Borsa de Treball, s'ha posat en marxa actuacions destinades a orientar ocupacionalment als usuaris, que sovint estan perduts en un mercat de treball altament competitiu.

 • FORMACI√ď OCUPACIONAL

  L'Àrea de Dinamització Econòmica realitza formació ocupacional dirigida al col·lectiu de persones que per titulació o per motiu d'homologacions no té accés a la formació d'oferta del SOC.

 • VIVER D'EMPRESES

  El Viver d'Empreses de les Franqueses del Vallès és un espai destinat a la ubicació temporal de petites empreses de nova o recent creació. Ofereix un conjunt de serveis que faciliten als emprenedors el funcionament de la seva empresa en els seus primers anys.

 • CONSOLIDACI√ď D'EMPRESES

  Totes aquelles empreses que han sorgit d'un procés d'assessorament del Servei de Creació d'Empreses i s'han ubicat al municipi poden rebre aquest servei, basat en destacar aquells punts forts i punts febles que es detecten en una visita presencial que es realitza a l'empresa.