Foment de Terrassa, SA

Carretera de Martorell, 95, , Vall猫s Occidental

Tel猫fon de contacte: 937397026

P脿gina web: Web d Foment de Terrassa, SA

Correu electr貌nic: domenec.escanilla@terrassa.cat

Contacte Dom猫nec Escanilla.
responsable.

Programes

Serveis

 • Servei d'Orientaci贸 i Intermediaci贸 Laboral

  El Servei d'Orientaci贸 i d'Intermediaci贸 Laboral t茅 per objectiu oferir els recursos necessaris per tal d'afavorir la millora de l'ocupabilitat a totes aquelles persones interessades en canviar la seva situaci贸 laboral (trobar feina, canviar de feina, reorientar-se professionalment, etc.), facilitant informaci贸 sobre el mercat laboral, orientaci贸 ocupacional i professional, assessorant sobre els recursos relacionats amb la recerca activa de feina, sobre quin tipus de formaci贸 professionalitzadora poden cursar, oferint un servei d鈥橧ntermediaci贸 laboral i d鈥檃propament al teixit empresarial

 • Servei de Formaci贸

  El principal objectiu 茅s millorar el perfil professional de les persones per facilitar l'adaptaci贸 als processos de canvi de les emprees. El Servei ofereix:

 • Servei a l'Empresa

  T茅 com a missi贸 donar suport a la creaci贸 i consolidaci贸 de nous projectes empresarials, aix铆 com donar suport a microempreses i PIME del territori a trav茅s de l鈥檕ferta de serveis adre莽ats a la millora de la seva competitivitat.

 • Observatori Econ貌mic i Social i de la Sostenibilitat

  脡s una unitat operativa de l鈥檈mpresa municipal Foment de Terrassa SA que t茅 per missi贸 donar suport a la presa de decisi贸 en la definici贸 de pol铆tiques p煤bliques de promoci贸 econ貌mica i social mitjan莽ant l鈥檃portaci贸 de coneixement sobre la ciutat i el seu context territorial.

Projectes

 • Sessions Informatives sobre temes d鈥檃ctualitat

  Formaci贸 de curta durada adre莽ada a personal directiu i/o responsables de diferents 脿rees de gesti贸 i a persones emprenedores que t茅 com a objectiu informar i formar sobre temes d鈥檃ctualitat en diferents tem脿tiques d鈥檌nter猫s per als participants.

 • Dinamitzaci贸 Empresarial a trav茅s del QUADRANT.0

  La posada en marxa de l鈥檈quipament QU4DRANT.0 (en endavant Q.0) pensat com un accelerador de creixement empresarial ha fet necessari generar una estrat猫gia de dinamitzaci贸 adaptada a les necessitats de les empreses, els recursos existents i la conjuntura socioecon貌mica per la que estem passant.

 • FORMACI脫 EN COMPET脠NCIES INSTRUMENTALS DE BASE: T.I.C.鈥橲 I RECERCA MITJAN脟ANT EINES 2.0

  Accions formatives adre莽ades als usuaris per tal d鈥檃propar les noves tecnologies als/les demandants de feina amb l鈥檕bjectiu d鈥檃prendre a utilitzar les eines inform脿tiques i multim猫dia necess脿ries en els processos de recerca de feina.

 • Orientaci贸 i joves TASTETS D鈥橭FICIS

  Des de l鈥檃ny 2000 Foment desenvolupa el projecte Tastets d鈥橭ficis en coordinaci贸 amb els Instituts d鈥橢ducaci贸 Secund脿ria de la ciutat, dirigit a alumnes de 4t d鈥橢SO que presenten dificultats per adquirir les compet猫ncies pr貌pies de l鈥檈tapa educativa. El perfil d鈥檃quest joves requereix estrat猫gies d鈥檌ntervenci贸 espec铆fiques que garanteixin l鈥檃dquisici贸 de les compet猫ncies b脿siques, que facilitin l鈥檃cc茅s a sistemes formatius alternatius o que facilitin la incorporaci贸 al mercat laboral. Es tracta d鈥檜n projecte d鈥檕rientaci贸 que garanteix per una banda l鈥檃prenentatge de coneixements instrumentals b脿sics i, per altra, el coneixement del mercat laboral, es