Promoci贸 Econ貌mica de Sabadell,SL

Carretera de Barcelona, 208, bis, Sabadell, Vall猫s Occidental

Tel猫fon de contacte: 937 453 161

P脿gina web: Web d Promoci贸 Econ貌mica de Sabadell,SL

Correu electr貌nic: peconomica@ajsabadell.cat

Contacte Carles Gonz谩lez.
aodl.

Tipologia Oficina de Promoci贸 Econ貌mica

Programes AODL, Aturats de llarga durada, Formaci贸 d'oferta, Joves per a l'ocupaci贸, Treball als Barris

Serveis

 • SERVEI DE CREACI脫 I CONSOLIDACI脫 D'EMPRESES

  Cada vegada m茅s persones emprenedores, aut貌nomes i empresaris confien en el servei de creaci贸 i consolidaci贸 d鈥檈mpreses del Vapor Llonch com a seu de Promoci贸 Econ貌mica del Vapor Llonch. Les xifres d'atencions dispensades demostren que moltes persones trien aquest servei de l鈥橝juntament de Sabadell per assessorar-se i tramitar tot el necessari per materialitzar la seva idea de negoci o consolidar el seu projecte empresarial. En l鈥 煤ltima d猫cada s鈥檋an at猫s m茅s de 7.000 persones i s鈥檋a aconseguit donar suport a la creaci贸 de m茅s de 850 empreses.

   

 • SERVEI D'INTERMEDIACI脫 LABORAL

  Des del Vapor Llonch es porten a terme accions per ajudar les persones a trobar feina. Amb el pas del temps aquesta tasca s鈥檋a anat focalitzant a les persones que m茅s pateixen l鈥檃tur, entre les quals les persones en risc d鈥檈xclusi贸 social. Tamb茅 s鈥檋an creat accions espec铆fiques especialment per a joves. D'altra banda, el Vapor Llonch ofereix de manera permanent a les empreses del territori un conjunt de serveis de recerca, selecci贸 i avaluaci贸 de personal per trobar els candidats amb les caracter铆stiques t猫cniques i humanes que s'ajustin a cada lloc de treball.

 • SERVEI DE FORMACI脫

  El Vapor Llonch ofereix formaci贸 tant a persones en actiu com en atur optimitzant les seves compet猫ncies tant laborals com transversals. Des del Vapor Llonch i especialment des del centre vinculat a l鈥櫭爉bit formatiu com 茅s el Centre de Formaci贸 Cal Molins s鈥檕fereix un programa de formaci贸 tant presencial com on-line de manera permanent. L鈥檕bjectiu 茅s obrir a tothom l鈥檕portunitat de formar-se en el moment que desitgi.

 • SERVEI D'OCUPACI脫

  El Vapor Llonch ofereix programes de formaci贸 i treball destinats a persones en situaci贸 d'atur i amb dificultats socioecon貌miques per millorar-ne l鈥檕cupabilitat mitjan莽ant l'adquisici贸 de coneixements i habilitats laborals que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserci贸 laboral posterior. Amb un contracte laboral de car脿cter temporal, els assistents a aquests programes aconsegueixen una experi猫ncia professional alhora que realitzen obres o serveis d'utilitat p煤blica i d'inter猫s social per la ciutat.

Projectes

 • OFICINA D鈥橝TENCI脫 A L鈥橢MPRESA I L鈥橝UT脪NOM DE SABADELL

  L鈥橭ficina d鈥橝tenci贸 a l鈥橢mpresa i l鈥橝ut貌nom est脿 en funcionament des del passat 2009. L鈥檕bjectiu d鈥檃quest servei ubicat a les instal路lacions del Vapor Llonch 茅s consolidar-se com finestreta 煤nica de suport a l鈥檈mpresa, reduint en el temps de resposta a q眉estions vinculades a les noves activitats, assessorant en la creaci贸 d鈥檈mpreses. i donant suport en tr脿mits vinculats a altres entitats o administracions. Tamb茅 s鈥檕fereix suport  per a la consolidaci贸 de les empreses i allotjament i d鈥檃ltres serveis , als vivers d鈥檈mpreses Centre de Promoci贸 d鈥橢mpreses CPE i Centre d鈥橢mpreses Industrials CEI Can Roqueta.

 • SABADELL TREBALL

  Sabadell treball 茅s la borsa de treball de l鈥橝juntament de Sabadell, a la qual s鈥檋i pot accedir tamb茅 en la seva versi贸 en l铆nia a trav茅s del portal sabadelltreball.cat. A sabadelltreball es poden trobar a m茅s d鈥檕fertes de treball, informaci贸 d鈥檜tilitat a l鈥檋ora d鈥檈mprendre el recerca de feina i d贸na la possibilitat als candidats de penjar un curriculum en format web, word i tamb茅 en format video (videocurriculum), entre d鈥檃ltres coses. D鈥檃ltra banda, les empreses poden penjar ofertes en format web i/o video-oferta i rebre en poc temps, els curriculums dels candidats que s'inscriguin.

 • CERTIFICACI脫 DE PROFESSIONALITAT

  El desenvolupament d鈥檃ctivitats formatives per a persones en atur 茅s un del projectes que genera un major nombre de sol路licituds per part dels usuaris/es del Vapor Llonch. Actualment s鈥檈stan desenvolupant 118 accions formatives per aquest col路lectiu. La programaci贸 permet l鈥檕btenci贸 de Certificats de Professionalitat relacionats amb determinades especialitats. D鈥檃questa manera, l鈥檃lumnat pot disposar d鈥 un document oficial que acredita a qui l鈥檕bt茅 que 茅s competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d鈥檃cord amb les exig猫ncies de la producci贸 i l鈥檕cupaci贸. 

 • CASA D鈥橭FICIS

  El Vapor Llonch t茅 un llarg recorregut en la gesti贸 i execuci贸 de programes de formaci贸 i treball de gaireb茅 m茅s de 20 anys. En el cas dels projectes relacionats a la contractaci贸 de persones menors de 25 anys s鈥檋an portat a terme diferents projectes vinculats a especialitats tan diverses com auxiliar t猫cnic de manteniment aeron脿utic, producci贸 multim猫dia, atenci贸 social integral o com els que s鈥檈stan desenvolupant actualment d鈥檋orticultura o auxiliars d鈥檃tenci贸 a la inf脿ncia en el marc del projecte Treball als Barris.