Agència de desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16 1, Berga, Berguedà

Telèfon de contacte: 938247700

Pàgina web: Agència de desenvolupament del Berguedà

Correu electrònic: rosapujols@cfi.cat‎

Contacte Maria Rosa PUJOLS CASTELLÀ.
aodl.

Tipologia Agència de Desenvolupament Local

Serveis

 • Servei d'lnnovaci√≥ i Empresa (SIE)

  El servei d'Innovació i Empresa del CFI es fonamenta a partir de deu objectius específics:

 • Servei de Qualificaci√≥ i Ocupaci√≥

  El Servei d'Ocupació compta amb diferents programes: Servei d'Ocupació del Berguedà (servei propi d'intermediació laboral en atenció a usuaris/àries des de les oficines del Consorci i desplegat a municipis de tota la comarca del Berguedà) i Oficina Tècnica Laboral (servei específic per intermediació laboral per a persones amb transtorns i/o malalties mentals).

 • Servei d'Assist√©ncia T√©cnica al Desenvolupament Local

  Es tracta d'un servei de suport als municipis en els seus projectes "tractors", en la presentaci√≥ de projectes a concurr√©ncia en les diferents convocat√≥ries de les administracions supramunicipals, i tot per mitj√° del qu√© hem anomenat l'Oficina de Gesti√≥ Estrat√©gica. Aquesta a m√©s a m√©s √©s fonamental en I'assist√©ncia t√©cnica en la planificaci√≥ de politiques p√ļbliques i d√≥na suport t√©cnic al Consell Econ√≥mic i Social del Bergued√° i a altres √≥rgans consultius com el think tank Bergued√° 2.0.

 • Servei de Turisme

  Des del Servei es treballa en dues vessants, la del turisme i la del comerç, aixi en termes de turisme es planteja:

Projectes

 • Emprendre a la meya escola (EME): sensibililzaci√≥ en I'educaci√≥ prim√°ria

  Programa destinat a la sensibilització a I'emprenedoria deis infants d'educació primária, a partir deis 6 anys. Segueix el métode creat per

 • Escola per Persones Emprenedores /1 Concurs d'ldees Emprenedores al Bergued√°

  L'Escola per Persones Emprenedores, organitzada pel CFI des del 2009, consistent en tormació intensiva en temes d'empresa, dirigida principalment a joves amb esperit emprenedor, peró també a aut6noms de recent creació. Durant 8 díes al mes de juliol, es realitzen sessions independents en diferents temes, amb l'objectiu de difondre I'esperit emprenedor, coneixements basics per

 • Esport i Feina al Bergueda I Mou-te, no estiguis parat

  Esport i Feina al Bergueda és un projecte pilot promogut per la Diputado de Barcelona i implemental a la comarca pel CFI. Aquest projecte es va iniciar en el 2012 amb conlinuHat en el 2013 i el qué pretén és posar en funcionament diferents actuacions que promoclonin l'aclivilal esportiva i generin activital económica ¡ ocupació al Bergueda. En definitiva es tracta d'impulsar I'activilat económica per mitja de I'activital fisica a partir d'accions concretes com:

 • Innovaci√≥ i Desenvolupament al Catcentral (projecles Innovadors i experimentals 2012)

  Innovació i Desenvolupament al Catcentral és un projecte liderat pel Consorci de Formació i d'lniciatives Cercs-Bergueda conjuntament amb el Centre Tecnológic Forestal de Catalunya i el Consorci per a la Promoció deIs Municipis del Moianés que té com a objectiu implementar mesures innovadores en els sectors económics estrategics per millorar I'ocupació i I'ocupabilitat de les persones i la competitivitat i la innovació del teixit productiu del Bergueda, el Moianés i el Solsones.