Grameimpuls,S.A.

Rafael de Casanova,40, , Barcelon猫s

Tel猫fon de contacte: 934661565

P脿gina web: Web d Grameimpuls,S.A.

Correu electr貌nic: slopezor@grameimpuls.cat

Contacte Sergio L贸pez Ordov谩s.
aodl.

Programes

Serveis

 • Servei de Foment Empresarial

  El Servei de Foment Empresarial engloba un seguit d'accions relacionades amb el suport al teixit productiu local.

 • Servei d'Intermediaci贸 Laboral

  L'activitat del Servei d'Intermediaci贸 Laboral s'encarrega de la prospecci贸 i la gesti贸 de la relaci贸 amb les empreses, de la captaci贸 d'ofertes de feina, aix铆 com de la posterior inserci贸 de les persones usu脿ries de Grameimpuls. Entre els principals serveis que s'ofereixen, trobem:

 • Servei d'Informaci贸 i Orientaci贸

  El Servei d'Informaci贸 i Orientaci贸 Laboral 茅s l'encarregat de realitzar la primera atenci贸 a les persones que s'adrecen als serveis de Grameimpuls. S贸n els responsables d'orientar i informar a les persones sobre les opcions i alternatives ocupacionals i de formaci贸, tenint entre les seves l铆nies d'intervenci贸:

 • Servei de Formaci贸 Ocupacional

  El Servei de Formaci贸 Ocupacional a Grameimpuls es desenvolupa a trav茅s de 4 centres: l'Escola de Restauraci贸, el Centre de Formaci贸 i Treball, el Centre de Formaci贸 Ocupacional La Ginesta, i el Centre de Motivaci贸 Laboral.

Projectes

 • Programa operatiu per a la millora de la competitivitat de l'empresa colomenca 2013-2015

  El projecte s'emmarca dins de la convocat貌ria del SOC de Programes operatius per afavorir la diversificaci贸 i la reestructuraci贸 del territori. Tot i esdevenir nom茅s una acci贸 t茅 tres parts for莽a diferenciades:

 • RE-EMPRESA

  Aquest 2013 esdevindrem un punt d'atenci贸 de Reempresa. Reempresa aposta per la creaci贸 i consolidaci贸 d'un mercat ben estructurat, definit i formal per a la reempresa d'empreses on es puguin trobar oferta i demanda, i on s'ofereixi un entorn de garanties per a cedents i reemprenedors. Es tracta doncs d'una acci贸 necess脿ria per a promoure l'equilibri econ貌mic i fomentar el teixit empresarial catal脿 i que pot significar el manteniment d'un 15% de les empreses que d'altra manera haurien de tancar a Catalunya.

 • Joves per l'Ocupaci贸

  A trav茅s del programa Joves per l'Ocupaci贸, es pret茅n incrementar les opcions d'ocupabilitat de les persones joves, per tal de reduir en el mig i llarg termini el nivell d'atur juvenil existent en el municipi, que es situa en uns resultats per sobre de l'atur agregat.

 • SEFED 鈥 Simulaci贸 d'Empreses amb Finalitats Educatives

  Aquest programa es caracteritza per recrear una empresa real, a trav茅s d'una simulaci贸, amb la finalita de realitzar el proc茅s d'apranentatge a trav茅s d'un model fonamentalment pr脿ctic. Modular SEFED 茅s l'empresa simulada de Grameimpuls on s'adquireixen els coneixements del Certificat de Professionalitat de la fami铆lia professional d'Administracio i Gesti贸.