Ajuntament de Vallirana

c. Major, 329, , Baix Llobregat

Telèfon de contacte: 936832262

Pàgina web: Web d Ajuntament de Vallirana

Correu electrònic: anna.bosquet@vallirana.cat

Contacte Anna Bosquet.
tècnic.

Programes

Serveis

 • Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme - FORMACIÓ

  Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Vallirana s'aposta per la formació ocupacional i contínua amb l’objectiu de capacitar a les persones en les competències professionals necessàries per a desenvolupar-les correctament en l'entorn laboral.

 • Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme - OCUPACIÓ

  També, i per tal de donar suport a la inserció de les persones i a l’optimització dels seus recursos, des de la Regidoria es desenvolupa una acció d'intermediació entre persones en situació d'atur o treballadors/ores en millora de feina, i l'entramat econòmic del municipi. D'aquesta forma, es desenvolupa el suport al mercat de treball en dos eixos principals:

 • Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme - TURISME

  Vallirana té un entorn natural molt important, i és objectiu d'aquesta Regidoria el poder utilitzar aquest entorn com a motor de dinamisme econòmic pel municipi. Aquesta línia de treball es ve desenvolupant des de fa menys d'un any, i encara no s'han obtingut els resultats esperats.

 • Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme - EMPRESA

  Finalment, la Regidoria treballa activament donant suport a l'entramat empresarial del nostre municipi tant en la seva creació com en el seu acompanyament i consolidació.

Projectes

 • FORMACIÓ OCUPACIONAL / FORMACIÓ CONTÍNUA / PROGRAMES D'ORIENTACIÓ - FORMACIÓ - CONTRACTACIÓ

  L'Ajuntament de Vallirana porta a terme plans de formació ocupacional i contínua, adreçats tant a persones que volen iniciar una nova trajectòria professional, com a les que necessiten actualitzar els seus coneixements professionals i/o ampliar-los en noves competències transversals o de formació professional específica.

 • OCUPACIÓ - MILLORA D'OCUPABILITAT I INTERMEDIACIÓ LABORAL

  L’acompanyament a les persones demandants de feina per a la consecució final de la seva inserció laboral és tot un procés integral que es treballa amb l’usuari/ària, potenciant la seva autonomia i respectant les seves decisions i adaptat a la menor o major autonomia i capactitats de les persones per gestionar aquest procés personal. Les accions que es treballen són:

 • TURISME - Aprofitament de l'Entorn Natural com a atractiu turístic

  En un estat encara de disseny de projectes, l'Area de Turisme de l'Ajuntament de Vallirana vol aprofitar el seu entorn natural (especialment boscos i camins de muntanya) com a reclam per a la promoció econòmica.

 • EMPRESA - POTENCIACIÓ DE L'ACTIVITAT FIRAL AL MUNICIPI

  La Regidoria de Promoció Econòmica de Vallirana treballa per la potenciació de l'activitat firal al municipi, principalment per donar suport en la comercialització i difusió de l'activitat econòmica present.