Ajuntament de Martorell

c. Mur,61, Martorell, Baix Llobregat

Telèfon de contacte: 937753101

Pàgina web: Web d Ajuntament de Martorell

Correu electrònic: mfraile@martorell.cat

Contacte María José FRAILE COLORADO.
aodl.

Serveis

 • DINAMITZACI√ď DE L'EMPRENEDORIA

  La nostra entitat compta amb un servei d'atenció, assessorament i acompanyament a persones emprenedores amb una ide ade negoci. També desenvolupem activitats adreçades a la sensibilització a l'emprenedoria en col.lectius diversos.

 • ALLOTJAMENT I CONSOLIDACI√ď DE NOVES EMPRESES AL VIVER MOL√ć EMPRESA

  El Viver d'empreses presta serveis bàsics d'atenció personalitzada, allotjament, infraestructura i logística (espais, treball en xarxa, club d'emprenedoria, sala coworking, etc.) per a empreses de nova creació que volen instal.larse.

 • CLUB DE L'EMPRENEDOR/A

  Comptem amb aquest servei quin objectiu principal √©s la dinamitzaci√≥ d'un espai destinat a l'acollida de persones emprenedores que estan desenvolupant la seva idea. Aprofitem la sinergia que genera el treball en com√ļ per fomentar grups de treball i treball en xarxa.

 • DINAMITZACI√ď EMPRESARIAL

  √Čs un servei que te com a finalitat l'apropament de les nostres activitats al teixit empresarial i industrial, fent difusi√≥ i organitzaci√≥ d'esdeveniments en els que es barrejen col.lectius, aix√≠ com difusi√≥ de les diverses activitats que es desenvolupen a promoci√≥ econ√≤mica: Formaci√≥ per a treballadors, intermediaci√≥ laboral, etc.

Projectes

 • CAMPANYA DE COMUNICACI√ď I LLAN√áAMENT DEL VIVER D'EMPRESES MOL√ć EMPRESA

  Estem treballant en una campanya de comunicació que permeti una millor difusió de les activitats que es realitzen al Molí Empresa i en el concepte que aquest representa en aquesta part de la comarca (Baix Llobregat Nord). Els nostres objectius de campanya són, entre d'altres, convertir aquest equipament en un punt de referència ciutadana i empresarial en que que es puguin generar i desenvolupar activitats d'enriquiment cultural, econòmic i social.

 • PROGRAMA OCUPA'T DONES / PROGRAMA OCUPA' JOVES

  Dins el programa de suport a treball al barris, s'esta duent a terme un pla d'acció adreçat a un grup de dones i un grup de joves, als quals es proveirà al llarg de l'any, amb els recursos necessaris mer millorar el seu grau de empleabilitat.