Consell Comarcal del Bages

Muralla de Sant Domènec, 24, , Bages

Telèfon de contacte: 936930383

Pàgina web: Web d Consell Comarcal del Bages

Correu electrònic: peconomica@ccbages.cat

Contacte Administrador SOC.
administrador, moderador.

Programes

Serveis

 • DINAMITZACI√ď I MILLORA DELS POL√ćGONS INDUSTRIALS

  ‚ÄĘ Pol√≠gons i Empreses del Bages. Servei de localitzaci√≥ empresarial

 • PLANIFICACI√ď TERRITORIAL I GESTI√ď DE SISTEMES D'INFORMACI√ď

  Des de l'Àrea de Desenvolupament cel Consell Comarcal es fa un seguiment i manteniment de l'evolució dels principals indicadors demogràfics, econòmics, de mercat laboral i de qualitat de vida de la comarca. S'elaboren de forma periòdia informes de conjuntura socioeconòmica i informes de propostes de dinamització.

 • SUPORT A LES EMPRESES I DINAMITZACI√ď DELS SECTORS D'ACTIVITAT

  Els objectius d'aquest servei s√≥n: el foment de l'ocupaci√≥, el desenvolupament econ√≤mic de la comarca, el suport als ajuntaments en la promoci√≥ de les empreses i la dinamitzaci√≥ dels sectors productius. Les actuacions que es gestionen es porten a terme d'una manera coordinada amb les administracions locals i els agents socioecon√≤mics del Bages i, tamb√©, en col‚ÄĘlaboraci√≥ amb altres comarques. Es treballa en els √†mbits seg√ľents:

 • SUPORT AL SECTOR TUR√ćSTIC I SECTORS VINCULATS

  El departament de turisme del Consell treballa en la planificaci√≥ tur√≠stica del Bages i t√© com a objectiu principal la promoci√≥ dels recursos tur√≠stics de la comarca sota la marca tur√≠stica ‚ÄúBages, terra de contrastos‚ÄĚ i dels productes agroalimentaris, com a part de la identitat territorial, amb el projecte de promoci√≥ agroaliment√†ria ‚ÄúEl Rebost del Bages‚ÄĚ.

Projectes

 • BANC DE PROJECTES DEL BAGES

  El Consell Comarcal del Bages, amb el suport econòmic del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, porta a terme aquest projecte que consisteix en la convocatòria de microcrèdits a interès zero adreçats a pimes i persones emprenedores per afavorir la creació d'empreses i incentivar la reactivació del teixit industrial i econòmic, tot aprofundint en el canvi de model productiu de la comarca.

 • BAGES REGI√ď VERDA

  REGI√ď VERDA √©s un programa d‚Äôactivitats per promocionar, mitjan√ßant aquesta marca, el sector empresarial del medi ambient i potenciar l‚Äôeconomia verda al Bages i a la Catalunya Central. L‚Äôobjectiu √©s consolidar el Bages com a regi√≥ verda, potenciant el sector empresarial lligat a la sostenibilitat i la denominada economia verda, i promoure el creixement econ√≤mic sostenible com a factor diferenciador i de competitivitat de les empreses de la comarca.

 • GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL

  El Parc Geològic i miner de la Catalunya Central, que el formen la comarca del Bages i el municipi de Collbató (Baix Llobregat), treballa activament per la protecció del seu patrimoni geològic i l’integra dins una estratègia territorial de desenvolupament econòmic sostenible.

 • REBOST DEL BAGES

  Aquest projecte té com a objectiu la dinamització del sector agroalimentari comarcal a través de la creació d’un sistema agrogastronòmic que valoritzi els productes naturals, artesanals, ecològics i enològics del Bages.