Consell Comarcal de l'Alt Pened猫s

c. Hermenegild Clascar, 1-3, , Alt Pened猫s

Tel猫fon de contacte: 938900000

P脿gina web: Web d Consell Comarcal de l'Alt Pened猫s

Correu electr貌nic: desenvolupament@ccapenedes.cat

Contacte Laia COMELLAS ORO.
aodl.

Programes

Serveis

 • Promoci贸 de l'ocupaci贸 de qualitat

  Els objectius principlas d'aquest Servei s贸n: impulsar accions per a la millora de l'ocupaci贸 i la inserci贸, impulsar mesures de dinamitzaci贸 del mercat de treball, millorar la capacitat de les persones, desenvolupar metodologies i eines espec铆fiques de prospecci贸 i captar les persones que no acostumen a adre莽ar-se als serveis locals d'ocupaci贸.

 • Promoci贸 dels sectors emergents

  Els objectius principals d'aquest Servei s贸n: incrementar la competitivitat del sector de les petites empreses agroalimentaries, millorar l'organitzaci贸 i optimitzar la gesti贸 empresarial i la comercialitzaci贸, fomentar la innovaci贸 empresarial, fomentar l'associacionisme, introduir bones pr脿ctiques, refor莽ar les estructures de suport local i/o supralocal fomentant la transversalitat.

 • Desenvolupament econ貌mic equilibrat

  Els objectius principals d'aquest Servei s贸n: dinamitzar l'activitat econ貌mica local i comarcl, Potenciar l'activitat econ貌mica i la creaci贸 d'ocupaci贸, impulsar la diversificaci贸 de l'activitat econ貌mica sostenible, donar suport al teixit productiu local i fomentr l'emprenedoria i donar suport a la creaci贸 d'empreses.

Projectes

 • Generant opourtunitats

  Amb l'objectiu de promoure la formaci贸 i la contractaci贸 de persones aturades de llarga durada es dur a terme aquest projecte adre莽at a 25 persones desocupades de llarga durada no perceptores de prestacions ni subsidi per desocupaci贸.

 • Joves formant futur

  Facilitar la inserci贸 laboral de les persones joves desocupades d'entre 16 i 25 anys que no disposin del graduat en Educaci贸 Secund脿ria Obligat貌ria o que malgrat l'hagin obtingut, no hagin continuat amb els estudis obligatoris. El programa combina accions d'orientaci贸, tutoritzaci贸, seguiment individualitzat, formaci贸 i adquisici贸 d'experi猫ncia proessional en empreses i formaci贸 destinada a facilitar l'obtenci贸 del t铆tol de graduat en ESO.

 • Creaci贸 i consolidaci贸 d'empreses

  Des d'aquest servei es realitzen accions per fomentar l'emprenedoria, la creaci贸 i la consolidaci贸 d'empreses. S'aten a les persones emprenedores a la seu del CCAP i alguns Ajuntaments.

 • Dinamitzaci贸 i promoci贸 dels Productes de la Terra

  L'objectiu del projecte 茅s el de donar suport al teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la nostre comarca. En aquest sentit, les accions previstes per aquest any 2013 s贸n les seg眉ents: Promoci贸 i difusi贸 de l'Associaci贸 de Productors Artesans Agroalimentaris de l'Alt Pd猫s, Actualitzaci贸 del cens d'artesans agroalimentaris de l'Alt Pened猫s, Sortida d'intercanvi de Bones Pr脿ctiques, Gesti贸 empresarial als petits productors agroalimentaris de la comarca,